Фіналісти конкурсу GMC Poland 2017-2018 уже відомі! Хто ж вони?

4969
Facebook Twitter
Фіналісти конкурсу GMC Poland 2017-2018 уже відомі! Хто ж вони?

За останні п'ять тижнів у групі віртуальних реальностей брали участь 256 команд з-поміж учнів та компаній, які боролися за звання кращих менеджерів.

Перший етап 18-го випуску конкурсу GMC Poland 2017/2018 закінчився, тому можна підвести перші підсумки. За останні п'ять тижнів у групі віртуальних реальностей брали участь 256 команд з-поміж учнів та компаній, які боролися за звання кращих менеджерів. Протягом багатьох років, GMC був найбільшим у світі, а також в Республіці Польща, який, завдяки використанню передової бізнес-симуляції, дозволяє пройти практичне вивчення управлінських навичок, отримати розширення знань в області управління бізнесом. Щорічні видання, які проводяться он-лайн збирають учасників з усієї Польщі, які представляють компанії та університети.

У поточному році, 64 команди були переведені на другий етап, у тому числі 8 команд ING Bank Śląski, 6 з групи PGE. Групи з: Play, Schneider Electric, Budimex, Orbis та студентських команд з Варшавської фондової біржі, itRepublic з журналу MyCompany та ThinkTank, також були переведені на наступний етап.

Команди, які були залучені у даному виданні, в опитуванні, в якому сумували свою участь, підкреслили, як переваги своєї активності в GMC: помітне збільшення здатності аналізувати факти (80%) та реалізацію бізнес-стратегій (80%). Зобов'язання працювати в симуляції є способом поглянути на бізнес з різних ракурсів, дає учасникам «огляд вертольотів», а також заохочує до роздумів про повсякденні способи прийняття рішень у своїй професійній діяльності. GMC — прекрасний приклад використання механізмів гаміфікаціі та використання передових комп'ютерних програм у навчанні та розвитку управлінських компетенцій.

Крім того, подальша конкуренція чекає учасників польського видання GMC, що призведе до національного фіналу, запланованого на 4 квітня 2018 року на ВФБ (для кращих 8 команд). Переможець польського видання відправиться у Світовий фінал GMC у Дубай (в квітні 2018 року). Команда-переможець також отримає оплачувану аспірантуру в Академії Леона Козмінського (Akademia Leona Kozminskiego) у Варшаві.

Ще раз нагадаємо, що моделювання GMC — це інноваційний спосіб надати співробітникам можливість розвивати знання, навички та відкривати управлінський потенціал з допомогою гамілізаціі. GMC — це сучасний та ефективний брендинг роботодавців, можливість набирати та розвивати таланти. Суть Global Management Challenge криється у тому, що в цій великій бізнес-симуляції можна дізнатися багато нового не тільки про ринки та бізнес, а й про себе особисто, адже дане міжнародне змагання, що використовує гейміфікацію в програмі підвищення кваліфікації, зіштовхує учасників з новими актуальними проблемами, змушуючи знаходити рішення в тандемі з членами команди. Студентські команди, які складаються з 3-5 чоловік, управляють віртуальними компаніями на імітованих ринках. В цілому з 2000 року в бізнес-симуляції GMC вже взяли участь більш ніж 20 000 студентів. Академічні команди можуть бути залученими у галактиці без участі спонсорів та партнерів.

Участь в проекті приносить студентам ряд переваг, у тому числі:

  • погляд на всю систему функціонування компанії з позиції Правління;
  • перевірка та доповнення академічних знань з реальним досвідом;
  • інноваційне завершення першої практики управління;
  • розвиток навичок: командна робота, стратегічне планування, середньострокове та довгострокове прийняття — рішень, аналітичне мислення, управління змінами, аналіз можливостей та загроз;
  • конкуренція з професіоналами та бізнес-практиками;
  • можливість познайомитися з цікавими знайомими.

Організатори GMC в Польщі:

  • BIGRAM
  • Стратегічний партнер: ING Bank Slaski
  • Почесний Patron: Варшавська фондова біржа
  • Партнер: Академія Леона Козмінського, Польща Ділової Ради
  • ЗМІ меценати: Моя компанія в Польщі, Thinktank
  • Меценати: Goldenline, Eurostudent, Studia.net, SGH TV, ForStudent

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини