Чому потрібно подавати документи на вступ чим раніше?

10792
Facebook Twitter
Чому потрібно подавати документи на вступ чим раніше?

Найбільшою помилкою абітурієнта є те, що рішення подати документи до польського ВУЗу приходить тоді, коли розпочинається офіційна вступна кампанія в Україні. Подавати заяву до польського вузу можна з жовтня по травень.

Найбільшою помилкою абітурієнта є те, що рішення подати документи до польського вузу приходить тоді, коли розпочинається офіційна вступна кампанія в Україні.

Програма навчання в Польщі від UP-STUDY

Варто наголосити на тому, що подавати заяву до польського вузу можна до нового року, саме на березень-квітень приходить основна кількість абітурієнтських заяв, а вступна кампанія у деяких університетах закінчується ще у травні.

Програма Навчання в Польщі від UP-STUDY побудована таким чином, що студенти із України навчаються виключно у польських групах (такий процес є найефективнішим, а здобута освіта конкурентноспроможною), відсоток допустимих місць - невеликий.

Подача документів чим раніше:

  • Зарахування проводиться методом не тільки особистої співбесіди з польським представником, але, в першу чергу, методом почерговості. Тобто ті абітурієнти, які подають документи раніше мають пріоритетніші місця до вступу, ніж ті, хто зволікає.
  • Разом з цим не слід забувати, що кожен окремий факультет має свою обмежену кількість місць. Деякі вузи взагалі надають лише декілька місць для іноземних студентів, тому хто першим подав документи, має гарантію закріпленого за ним місця.
  • Безперечно, відвідати влітку Польщу та університет в якому навчатимуться, хочуть всі студенти, тому не зволікання з оформлення документів та віз дасть змогу поїхати раніше.

Забронюй міcце у програмі зараз

Той безперечний факт, що ви маєте змогу безкоштовно подати свої анкети на кілька факультетів одночасно і спробувати свої шанси навчатися в Польщі, відкриє для вас реальну картину можливостей вибору навчання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини