ВНЗ Польщі. Де краще вчитися в Польщі?

8783
Facebook Twitter
ВНЗ Польщі. Де краще вчитися в Польщі?

Стаття буде корисна для абітурієнтів, які зробили вибір на користь польських установ вищої освіти, так як розповідає про переваги і вартість навчання в різних містах.


ВНЗ Польщі відповідають всім стандартам і нормативним вимогам європейської освіти. Дипломи мають загальноєвропейське визнання, а навички та професіоналізм випускників дозволяють претендувати на працевлаштування в будь-яку міжнародну компанію. Стаття буде корисна для абітурієнтів, які зробили вибір на користь польських установ вищої освіти, так як розповідає про переваги і вартість навчання в різних містах.

Вищі навчальні заклади Вроцлава

Установи вищої освіти у Вроцлаві дуже популярні серед українців. Столиця Сілезії знаменита своїми пам'ятками архітектури, музеями і іменитими ВУЗами з багатою історією. Не можна залишити без уваги Врацлавскій Університет Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu), який, єдиний в своєму роді, славиться підготовкою кадрів для міжнародного бізнесу і має програми досліджень з туристичного напрямку.Маючи лояльні ціни на навчання (бакалаврат €1100, магістратура €1450), він надає освіту для більш п'ятнадцяти відсотків студентів з України, що обрали даний напрямок.

Академія Фінансів і Бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula)

Якщо Ви не уявляєте свого життя без столичної метушні і бажаєте пізнавати всі тонкощі професії в сучасному європейському оточенні, то варто зупинити вибір на Академії Фінансів і Бізнесу Вістула. Академія є найкращим показником співвідношення ціни і якості освіти. З першого дня заснування створює сприятливу атмосферу для науково-дослідницької діяльності і навчання за всіма напрямами, розвиваючи в студентах професійні навички і формуючи їх як цілісну всебічно освічену особистість. Маючи великий вибір факультетів, великий викладацький склад і можливість стажування в Німеччині, Іспанії чи Туреччині, вартість навчання варіює €1300-€1750 польською мовою, а англійською €2500-€3250. За такий рівень освіти і спектр супровідних послуг, який надає Академія Вістула — це дуже хороша плата.

Навчання в Познані

Віддаючи перевагу навчанню в центральній частині західної Польщі неможливо не відзначити Університет Банківської Справи в Познані (Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu). Він користується особливим попитом серед польських громадян, а сьогодні, за допомогою центру польської освіти UP-STUDY, який має права на ексклюзивне представництво цього ВНЗ в Україні, став доступний і нашим співвітчизникам. Здійснюючи підготовку кваліфікованих кадрів напрямів: «фінанси і банківська справа», «міжнародна торгівля», «право в бізнесі» та інших не менш цікавих і затребуваних, ця установа може похвалитися високим показником працевлаштування, а саме 8.5 з 10 випускників відразу після закінчення навчання займають престижні робочі місця в локальних і міжнародних компаніях.

Академія Соціальних Наук в Лодзі (Społeczna Akademia Nauk w Łodzi)

Безумовно, націлюючись здобути вищу освіту недалеко від столиці у великому місті, варто вибирати Лодзь, а перспективним навчальним закладом для дослідження соціальних явищ — Академію Соціальних Наук (скор. SAN). Займаючи першу сходинку в рейтингу непублічних університетів за перспективністю, SAN дуже популярна серед абітурієнтів, так як концентрує увагу саме на практичній стороні навчання. Вартість залежить від напрямку досліджень, мови викладання і градації, але знаходиться в діапазоні від €857 до €1714.Підводячи підсумки, слід зауважити, що не важливо на який вищий навчальний заклад Ви не націлені, всі ВНЗ Польщі гарантують якість, доступність і затребуваність програм, що викладаються. Кращого місця не існує. Все залежить від потреб конкретного абітурієнта, його бачення свого студентського життя і фінансових можливостей. Як в будь-якій країні, в Польщі додаткові витрати на проживання та харчування в столиці і великих містах будуть вище, ніж в провінціях. Рівня освіти це не стосується, він високий всюди.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини