У Києві відбулася головна презентація країни по напрямку "Навчання в Польщі"

6324
Facebook Twitter
У Києві відбулася головна презентація країни по напрямку "Навчання в Польщі"

1 і 2 жовтня 2016 року компанія UP-STUDY провела в Києві щорічну виставку-презентацію "Навчання в Польщі 2017", а так само підвела підсумки 10-річчя роботи на освітньому ринку України та Польщі.

1 і 2 жовтня 2016 року компанія UP-STUDY провела в Києві щорічну виставку-презентацію "Навчання в Польщі 2017 та підбила підсумки 10-річчя роботи на освітньому ринку України та Польщі.

10 грантів на безкоштовне навчання та кращі ВНЗ Польщі

1 і 2 жовтня 2016 року компанія UP-STUDY провела в Києві щорічну презентацію "Навчання в Польщі 2017 для українців", а так само підбила підсумки 10-річчя роботи на освітньому ринку України та Польщі.

Впродовж двох днів наші фахівці відповідали на всі виникаючі запитання стосовно університетів, умов вступу, вартості проживання та харчування. Цього року відвідувачі змогли ознайомитися з рекордною кількістю ВНЗ-партнерів Польщі, а також взяли участь в розіграші двох нових Apple Ipad.

Справжнім сюрпризом для усіх гостей виставки стала новина про розіграш 10 грантів на безкоштовне навчання в Польщі для своїх учасників-абітурієнтів (що відбудеться у кінці вступної кампанії 2017 у березні). Дізнатися більше про розіграш 10 грантів →

Щорічна освітня преентація від UP-STUDY

Центр Польської Освіти UP-STUDY вже третій рік проводить у найбільших містах масштабні презентації на яких знайомить абітурієнтів з програмою навчання в Польщі. Цей захід користується великим інтересом у майбутніх студентів та їх батьків, і по праву може вважатися однією з кращих освітніх подій в Україні.

Наша компанія постійно розвивається і, на честь свого 10-річчя, запрезентувала гостям рекордну кількість ВНЗ, серед яких одні з найпрестижніших учбових закладів Польщі, що вперше приймають українців на навчання. Протягом двох днів виставки фахівці відповіли на головні запитання абітурієнтів: стипендії, безкоштовне навчання, форми власності ВНЗ, безвізовий режим, курси польської мови та необхідні рівні знань, програми стажування і практики, потенційні працедавці, найбільш популярні спеціальності та інше.

Метою презентації було розвіяти усі сумніви, які є у майбутніх студентів, та надати максимальну кількість якісної актуальної інформації і корисних порад. Наші фахівці зробили усе можливе, щоб кожен гість залишився задоволеним.

До свого ювілею компанія приготувала справжній сюрприз для усіх учасників, які подадуть документи на вступ до університетів Польщі на 2017/2018 навчальний рік - розіграш 10 грантів на абсолютно безкоштовне навчання протягом всього періоду навчання.

Також, компанія UP-STUDY ексклюзивно розіграла 2 новеньких iPad Air серед присутніх відвідувачів презентації у Києві*.— * iPad були надані Міжнародним Університетом Логістики і Транспорту у Вроцлаві

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини