EIT Food Awareness Day 2019 — інформація про захід

5710
Facebook Twitter
EIT Food Awareness Day 2019 — інформація про захід

Вже 29 жовтня у Любліні на факультеті машинобудування у Технічному університеті відбудеться EIT Food Awareness Day 2019. Які питання будуть підніматися під час події, дізнаєте прочитавши наш огляд.

Почати та розвивати свої власні ідеї? Будувати кар'єру у корпорації та отримати досвід роботи у великій організації? Продовжувати наукову роботу в університеті та співпрацювати з бізнесом? Це ті питання, відповіді на які можуть бути отримані, під час спеціальних заходів EIT «День обізнаності». Події пройдуть зовсім скоро, вже 29 жовтня у Любліні на факультеті машинобудування у Технічному університеті (Mechanicznym Politechniki Lubelskiej) о 9.30-16.30.

Коротка інформація про подію

Разом з діловими партнерами (Maspex, Siemens) та викладачами (Люблінського технологічного університету, Університету природничих наук у Любліні, Варшавського університету), Європейським інститутом інновацій та технологій (EIT) Food організовує зустріч у поєднанні з семінарами, котрі наближають студентів до різних можливостей кар'єрного росту у нових технологіях та в агросекторі.

Що відвідувачі зможуть знайти у програмі заходу?

Програма, серед іншого містить такі обговорюють панелі:

  • «Стартап або корпорація?» за участю Ельвіри Рицай (керівника Люблінського центру інноваційних досліджень), Павла Брида (віце-президента Люблінського науково-технічного парку), Конрада Громашко (сертифікованого тренера Siemens Lab у Люблінському технологічному університеті) та Маріуша Клементовського (власника інноваційної компанії Amerpharma).
  • «Стажування — чи є гідні пропозиції, де та як їх шукати?» за участю Урсули Сімбор (HR Business Partner Lubelli), Мартіни Черняківської (Координатора стипендій RIS з Університету Варшави), Анни Мазур-Сокіл та Леха Шафранського (представника Кар'єри з Університету наук про життя та Люблінського технологічного університету).

Також програма передбачає наступні семінари:

  • «Як написати резюме?» під керівництвом Анни Козинської з Maspex.
  • «Як виглядає Siemens Lab?», який пройде під заступництвом Конрада Громашка, тренера програми сертифікації мехатронних систем Siemens.

Участь у заході допоможе відповісти на наступні питання:

  • Чи варто створювати стартап?
  • Де шукати стартове фінансування? З чого почати?
  • Що корпорації пропонують у співпраці з агропродовольчими стартапами?
  • Як стажування може допомогти Вам розвинути кар'єру?
  • Що слід враховувати при виборі стажування?
  • Де шукати інформацію про стажування?
  • Як підготуватися до стажування?

Ви студент та:

  • зацікавлені у тому, як спланувати свою професійну кар'єру;
  • прагнете працевлаштуватися на стику нових технологій та сектора AgriFood;
  • хочете дізнатися більше про можливості, що пропонуються корпораціями та стартапи для учнів університетів Республіки Польща.

Відповідаючи ствердно на будь-що із запропонованого вище, варто задуматися про те, щоб пройти попередню реєстрацію.

Для того, щоб стати частиною одного або всіх зазначених подій, слід зареєструватися: www.eventbrite.com/e/innowacyjne-sciezki-rozwoju-w-sektorze-agrifood-start-up-czy-korporacja-tickets-75131834339?ref= estw [&] fbclid = IwAR2a8UxDTIru-RJaPajQmOOmzieN63mH74GAZ6wwK9FPTuwWwP1y9-WPnrs

Більше інформації про подію: www.facebook.com/events/2388778141178053/

Де будуть проходити конференції та семінари?

У Люблінському політехнічному університеті, машинобудівний факультет, вул. Nadbystrzycka 36, ​​Люблін, Республіка Польща.

Відкриття заходу заплановано на 09.00 у вівторок, 29 жовтня 2019.

Організатори підкреслюють, що всі події, що проводяться у рамках EIT Food Awareness Day 2019 однаково доступні як студентам локальних ВНЗ, так і учням університетів інших воєводств та навіть країн.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини