Edumixer Conference 2018 — подивіться інформацію про захід!

5530
Facebook Twitter
Edumixer Conference 2018 — подивіться інформацію про захід!

Вдруге у Варшаві, Республіка Польща, пройде Edumixer 2018 — 2-й Форум з питань освіти та бізнесу, в якому вказані напрями та способи навчання майбутніх ІТ-фахівців університетами.

Вдруге у Варшаві, Республіка Польща, пройде Edumixer 2018 — 2-й Форум з питань освіти та бізнесу, в якому вказані напрями та способи навчання майбутніх ІТ-фахівців університетами. У поточному році учасники Форуму розкажуть про проблеми, пов'язані з університетським та діловим співробітництвом, та про питання Закону 2.0, який є першою реформою університетів за 12 років та передбачає, серед іншого, поділ об'єктів на академічні та професійні. З огляду на те, що під час цієї конференції, яка відбудеться 14 листопада 2018 року, будуть розглянуті дуже важливі як для студентів, так і для представників наукових кіл та іншого академічного персоналу питання, організатори люб'язно запрошує всіх зацікавлених та небайдужих людей взяти участь у даній події.

Формула конференції дозволить представникам університетів, бізнесу та студентів виступити у панельні дискусії щодо освітньої моделі, яка повинна підвищити цінність студентів на локальному та міжнародному ринках праці. У заході візьмуть участь представники, серед іншого, Міністерства оцифрування, Варшавської школи економіки, Технологічного університету у Жешуві, а також члени Ради з компетенції в області інформаційних технологій, що працює у рамках проекту PARP.Переговори пройдуть у трьох тематичних блоках, у ході яких будуть розглянуті наступні теми:

1. Впровадження Закону 2.0 та його вплив на співпрацю між бізнес-середовищем та університетами.

2. Кого насправді на сьогодні шукають глобальні ІТ-компанії: ІТ-фахівців, програміст або кодерів?

3. З якими труднощами пов'язана співпраця між університетами та бізнесом у Польщі та в Європі?

Борис Стокальський, президент Польської палати інформаційних технологій та телекомунікацій заявив, що особисто запрошує представників бізнесу та університетів зареєструвати свою участь у конференції Edumixer цього року, де у них буде прекрасна можливість представити свої коментарі та ідеї щодо навчання студентів ІТ-напрямів та обмінятися передовим досвідом щодо співпраці між ІТ-компаніями та вищою освітою.Організатори шукають найбільш цікаві ініціативи співпраці між університетами Польщі та бізнесом, у рамках яких студенти матимуть шанс придбати додаткові компетенції, необхідні на ринку праці. Конкурсне журі буде відрізняти бізнес-проекти, орієнтовані на навчання молодих людей в області придбання нових професійних компетенцій в ІТ-індустрії, а також нетрадиційні освітні рішення, реалізовані з використанням сучасних технологій.Форма заявки для компанії або університетів доступна за посиланням: www.edumixer.pl/konkursНагадуємо, цього року видання конференції відбудеться 14 листопада у будівлі Варшавської вищої школи економіки, Варшава, Польща. Старт конференції призначений на 9:30. У рамках події призи будуть присуджуватися у конкурсі Партнерства освіти та бізнесу.

Трохи про перше видання Edumixer Conference

У ході першої конференції відбулося дві тематичні сесії та дві спеціальні дискусійні панелі:

1. Презентації найцікавіших навчальних програм, розроблених спільно університетами з компаніями.

2. Подання спільних науково-дослідних робіт компаній з сектора ІТ та університетів.

Під час конференції також було проведено Edu-Mixer — мережевий семінар, проведений PIIT та Інститутом інноваційної економіки.У результаті семінару було підписано 2 угоди.Більш детальний звіт про перший Форум зі співпраці у сфері освіти та бізнесу можна знайти за адресою: https://www.piit.org.pl/o-nas/aktualnosci/relacja-z-konferencji-biznes-i-edukacja-w- it-modele-przyszlosci.-forum-cooperation-sector-it-with-education.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини