Дозволь собі по-новому поглянути на реальність під час другого випуску TEDxSGH!

6127
Facebook Twitter
Дозволь собі по-новому поглянути на реальність під час другого випуску TEDxSGH!

Якщо Ви перебуваєте в пошуку чогось нового, що створює досвід в будь-який час, та у Вас завжди є величезна мотивація для розширення кругозору, TEDxSGH ідеально підходить для Вас.

У закладах вищої освіти Республіки Польща не знайшлося сміливих ідей, які можна було б втілити в життя. Тому, за ліцензією Американського фонду TED, 3 березня 2018 року, друге видання TEDxSGH організовує під лейтмотивом «фактор Х». Якщо Ви перебуваєте в пошуку чогось нового, що створює досвід в будь-який час, та у Вас завжди є величезна мотивація для розширення кругозору, TEDxSGH ідеально підходить для Вас.

8 спікерів в трьох тематичних блоках надихнуть Вас поглянути на навколишню дійсність та нададуть нові знання, завдяки яким відкриття світу стане більш повним та цінним.

Серед спікерів варто відзначити наступних цікавих персон:

Каміла Сидор — успішна жінка, засновник та головний виконавчий директор міжнародного співтовариства Geek Girls Carrots, підтримує жінок під час їх професійного розвитку в нових технологіях. Вона бере участь у багатьох соціальних проектах та технологічних стартапах. Переможець багатьох ділових нагород, яка прагне поділитися своїми знаннями та безцінним досвідом.

Дживон Вікторія Парк — студентка MIT, яка брала участь в Global ID Challenge у 2014 році, де допомагала вагітним жінкам в Індонезії знайти альтернативну роботу з рішенням традиційних завдань в сільському господарстві. Також, вона брала участь у багатьох соціальних проектах у світі та зарекомендувала себе як прекрасний майбутній фахівець та просто хороша людина.

Проф. Яга (Ядвіга) Giebułtowicz — професор біології Університету штату Орегон в Сполучених Штатах (професор біології, відділ інтегративної біології, Університет штату Орегон); фахівець в області хронобіології, вивчає молекулярні механізми, що контролюють циркадні ритми у тварин організмів на генетичному, біохімічному, фізіологічному та поведінковому рівні. Вона співпрацювала з одним із лауреатів Нобелівської премії в галузі медицини цього року: Джеффрі К. Холл. В даний час знаходиться у Варшаві по стипендії Фонду Фулбрайта.

Ян Юдришек — студент нейробіології, біомастер. Ним був розроблений інноваційний космічний проект для стажування в Європейському космічному агентстві — біореактор, який може використовувати модифіковані кремнієм клітини, для отримання кремнію з астероїдів. Він зможе розповісти слухачам про генезис життя та про те, як використовуються прориви в цій області.У поточному році, під час проведення другого видання TEDxSGH, найбільшим нововведенням стане три виступи англійською мовою. Разом з доповідями польською мовою за такими темами, як астрономія, штучний інтелект та усвідомленість, організатори хочуть створити суміш, яка задовольнить кожного учасника, котрий бажає виявити свій фактор Х.

В даному заході можуть взяти участь всі охочі, як студенти польських установ вищої освіти, так й інші молоді люди, які хочуть провести час з користю та по-новому поглянути на світ. Такі проекти дають можливість не тільки почерпнути нові знання, а й знайти своє місце в житті, зрозуміти, в якому напрямку варто рухатися, щоб максимально реалізувати свій потенціал та розкритися як професіонал та як особистість. Не варто відкидати ідею відвідування даного заходу, якщо Ви не володієте англійською мовою, у польськомовних спікерів буде достатньо інформації, щоб зацікавити будь-який, навіть самий допитливий розум. У 2018 році, спонсори нададуть учасникам дисконтні купони на послуги та шопінг, які будуть присуджуватися в якості призів у змаганнях. Квитки можна придбати з 10 лютого на офіційному веб-сайті www.tedxsgh.com

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини