Додатковий набір на навчання у Польщі на 2018 рік

5741
Facebook Twitter
Додатковий набір на навчання у Польщі на 2018 рік

Ви не склали іспити в обраний український університет або не вистачило балів, набраних на зовнішньому національному оцінюванні? Чи не вдалося потрапити до університету мрії під час первинного набору?

Ви не склали іспити в обраний український університет або не вистачило балів, набраних на зовнішньому національному оцінюванні? Чи не вдалося потрапити до університету мрії під час первинного набору? Або, може бути, Ви не хотіли вчитися, але змінили свою думку? Якщо Ви відповіли «так» на хоча б один з вищевказаних питань, ймовірно, виникне необхідність того, щоб знайти місце навчання. Виявляється, що багато університетів у Польщі надають так званий «другий шанс» кандидатам, які з певних причин не вступили під час основного набору. Нижче буде наведено список більшості університетів Польщі, в яких проводиться додатковий набір для навчання (навчальний рік 2018/2019).

Додатковий набір для досліджень у 2018 році (головним чином, дослідження першого циклу):

— Бельсько-Бяла. Університет технологій та гуманітарних наук — набір до 28 вересня 2018 року.

— Білосток. Білостоцький технологічний університет — додатковий набір від 20 серпня. Білостоцький університет — набір від 16 серпня 2018 року.

— Зелена Гура. Університет Зелена-Гури — до 13 вересня 2018 року.

— Торунь. Університет Миколи Коперника — набір до 11 або 16 вересня 2018 року (у залежності від напрямку).

— Жешув. Жешувський технологічний університет Ігнація Лукашавича — до 13 вересня. Університет Жешува — набір до 7-18 вересня (залежно від напрямку).

— Ополе. Державне медичне професійне училище — до 10 вересня. Університет Ополе — до 18 або 26 вересня 2018 року (у залежності від напрямку).

— Кельце. Технологічний університет Кельце — реєстрація до 11 або 15 вересня. Університет Яна Кохановського — набір до 17 вересня.

— Кошалін. Кошалінський технологічний університет — 4-й раунд вербування до 5 вересня 2018 року, 5-й тур до 31 жовтня 2018 року.

— Tri-City. Музична академія Станіслав Монюшко у Гданську — 17-19 вересня. Гданський технологічний університет — 11-17 вересня. Університет Гданська — набір до 31.07.-30.08. (у залежності від напрямку). Університет ділового адміністрування у Гдині — набір до 30 вересня 2018 року.

— Гливіце. Силезький технологічний університет — до 2 вересня 2018 року.

— Катовіце. Університет економіки у Катовіце — набір до 3 вересня. Силезький університет у Катовіце — вербування до 5-23 вересня.

— Краків. Академія музики — до 31 серпня 2018 року. Академія образотворчих мистецтв Яна Матейка — не пізніше 20 вересня. Краківський університет технології Тадеуша Костюшко — з 3 по 12 вересня.

— Люблін. Медичний університет — до 3 вересня. Університет наук про життя — до 17 вересня. Університет підприємництва та адміністрації — до 21 вересня.

— Лодзь. Академія образотворчих мистецтв — з 1 серпня. Технічний університет Лодзі — до 12 вересня. Університет бізнесу та охорони здоров'я — до вересня.

— Познань. Познанський технологічний університет — до 14 вересня.

— Щецин. Морська академія — до 14 вересня. Університет Щецина — до 17 серпня.

— Варшава. Академія спеціальної освіти — до 16 вересня (в області: соціальна робота). Університет Сівітас — до 10 вересня. Варшавський технологічний університет — до 30 серпня або 14 вересня. Соціальна академія наук — до 15 вересня.

— Вроцлав. Університет наук про життя — з 1 серпня.

Варто зауважити, що під час вступу до польської установ вищої освіти, не завжди потрібно складати іспити, а також не знадобиться надавати результати зовнішнього національного оцінювання, що не може не радувати більшу частину наших співвітчизників. Також, завдяки правильно підібраній компанії-посереднику, можна істотно заощадити не тільки час та нерви, а й кошти, адже з'являється можливість отримати ексклюзивну знижку. У будь-якому випадку, якщо Ви не встигли вступити під час основного набору, польські університети у різних містах з великим нетерпінням чекають на Вас, щоб надати високоякісну освіту з помірною платою за рік.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини