Денна або дистанційна освіта за кордоном?

10646
Facebook Twitter
Денна або дистанційна освіта за кордоном?

У століття розвитку інформаційних технологій, отримання знань не є проблемою. Причому, це стосується всіх рівнів навчання, не тільки короткострокових курсів, але і починаючи від середньої, і закінчуючи вищою освітою.


У століття розвитку інформаційних технологій, отримання знань не є проблемою. Причому, це стосується всіх рівнів навчання, не тільки короткострокових курсів, але і починаючи від середньої, і закінчуючи вищою освітою.

Особливості дистанційної освіти

Дистанційна освіта за кордоном є хорошим і зручним способом для отримання європейського диплома. З точки зору вартості навчання, це трохи дешевше очної форми. Ви можете зекономити на додаткових витратах тому, що залишитеся жити в своїй країні. При цьому потрібно безперебійний доступ в інтернет, який забезпечить зв'язок вчителя і студента, та й саму можливість реалізації навчального процесу. Ви будете забезпечені всіма ресурсами в електронному вигляді, починаючи від підручників і закінчуючи практичними посібниками, а також відеолекціями та вебінарами. Але потрібно добре зважити всі за і проти, якщо, звичайно, на прийняття рішення не впливає сам факт неможливості виїзду з країни з яких-небудь причин. Природно, що дистанційна форма зажадає від студента власної дисципліни і мотивації, а також вміння прекрасно користуватися ПК.

Отже, потрібно підвищити свою комп'ютерну грамотність, оскільки потрібно буде правильно і своєчасно подавати всі роботи. Перед тим як вступати, уважно вивчіть, чи є в ВНЗ дана форма навчання, яку Ви обрали. В середньому, в Польщі навчання обійдеться від 67 до 121 долара на місяць. Сьогодні, багато Університетів Польщі мають позитивний досвід дистанційного навчання, пропонуючи якісні знання з можливістю продовжувати працювати або вести звичний спосіб життя.

Особливості заочної форми навчання

Заочна форма освіти за кордоном так само можлива, проте має ряд своїх особливостей. Потрібно мати на увазі, що це обійдеться Вам дешевше, ніж денна. Так, вартість за навчання коливається від 800 до 1900 доларів в рік. При цьому, не потрібно брати відпустку на час сесії, як в Україні тому, що заняття проходять у вихідні. Навчання починається в жовтні, а закінчується в кінці червня. Протягом двох семестрів, в кожному з яких є 8 з'їздів, навчальний процес здійснюється через кожні два тижні, у суботи та неділі з 8.00 до 20.00, а, в деяких випадках, можливе з вечора п'ятниці. Весь інший час Ви приділяєте самостійному вивченню матеріалу. Звичайно, Ви зможете працювати і підвищувати свій професіоналізм під час навчання в університеті. Також, слід пам'ятати, що гуртожитком забезпечують лише очну форму навчання. Знову звертаємо Вашу увагу на те, що, обираючи конкретний інститут, переконайтесь, чи є потрібна Вам спеціальність на заочній формі навчання? Природно, більш тісна комунікація з викладачами на денному відділенні. Студенти заочники не можуть претендувати на стипендії.

Яку форму навчання обрати?

У чому ж переваги денного навчання? У свою чергу, потрібно розуміти, можливостей вирішення поставлених завдань в очного навчання набагато більше. Не всі спеціальності можна вивести на заочну, тим більше дистанційну форму навчання. Стаціонар — вигідніше в тому випадку, якщо у Вас є Карта поляка, яка може забезпечити право на безкоштовне навчання. Абітурієнти, які можуть претендувати на стипендії з певних причин, також виберуть денну форму навчання. Звичайно, при виборі приватних ВНЗ доведеться платити. Але вартість не перевищує, а в деяких випадках і менше вартості навчання у ВНЗ України. Програма UP-STUDY зробить Ваш вибір легким, та точно вкаже на переваги тих ВНЗ, які є її партнерами. Вартість навчання варіюється від 1800 до 3500 доларів в рік. На заочній формі ціна нижче, як правило, на 300-400 доларів. Випускники кращих ВНЗ партнерів програми UP-STUDY є конкурентоспроможними на ринку праці, і, за великим рахунком, роботодавцю цікава не форма навчання, а той рівень підготовки фахівців, який він забезпечує.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини