Діалог зі студентом Академії фінансів та бізнесу Вістула. Найбільш важливі питання

7326
Facebook Twitter
Діалог зі студентом Академії фінансів та бізнесу Вістула. Найбільш важливі питання

У даній статті ми отримаємо відповіді на нагальні питання щодо процесу вступу, адаптаційного періоду та важливих аспектів навчання.

Вибір країни навчання, структури вищої освіти та спеціальності — це саме ті рішення, від яких залежатиме майбутнє та перспективи розвитку абітурієнта як особистості та як професіонала.

Українці, розгледівши можливості, що відкриваються європейським дипломом, вже який рік віддають перевагу університетам Республіки Польща. Цьому є розумне пояснення, адже саме польські установи вищої освіти надають якісне навчання за прийнятною вартістю. Також, перебуваючи на навчанні у РП, у студентів з-за кордону з'являється можливість безперешкодно подорожувати Європою, брати участь у проектах міжнародного обміну та інші не менш привабливі перспективи. Однією з найпопулярніших та комфортних навчальних структур для українців є Академія Фінансів та Бізнесу Вістула у Варшаві. Саме зі студентом цього ВНЗ вирішили поговорити наші фахівці, щоб надати відповіді на найбільш бентежні питання.


Погодився задовольнити цікавість наших українських абітурієнтів та їх батьків студент 3 курсу Академії Вістула, спеціальності «Тестування програмного забезпечення» — Артем Полтораков з Києва. У даній статті ми отримаємо відповіді на нагальні питання щодо процесу вступу, адаптаційного періоду та важливих аспектів навчання.

«Підкаже, чому Ви вибрали саме навчання у Польщі? Як відбувався процес визначення з ВНЗ, спеціальністю?».

Можу сказати, що кілька моїх знайомих на той час (2016 рік) уже вчилися у Польщі у різних містах. Від жодного я не чув негативних відгуків. Водночас, дізнаючись ситуацію з цінами у вітчизняних університетах я переконався, що витрати будуть по суті аналогічними. Дуже радує, що батьки, які не мали, як і я досвіду у подібних справах (процес вступу) вирішили звернутися до центру польської освіти UP-STUDY. Спочатку, я навіть не знав до якого міста, ВНЗ, мені поступати, єдине, що було ясно — хочу пов'язати майбутнє з програмуванням. Відвідавши представництво компанії у Києві, фахівці центру відповіли на всі питання, детально розповіли про перспективні університети, допомогли визначитися з конкретною структурою та навіть спеціальністю.

«Розкажіть, що було найбільш складним при вступі?».

Чесно, спочатку здавалося, що все дуже складно та страшно. Але, отримавши детальну інструкцію з приводу дій для кожного з етапів вступу, включно з тим, як оформити візу, справи пішли просто та зрозуміло. До речі, я був тим щасливчиком, який вивчив польську мову абсолютно безкоштовно за допомогою UP-STUDY. Можна сказати, що вступ був веселою та легкою пригодою.

«Як пройшов період адаптації, виникало непорозуміння з однолітками, викладачами?».

Поляки дуже добродушні та відкриті, тому у побуті було до кого звернутися. Поселившись до гуртожитку при університеті познайомився з іншими студентами з різних країн: Білорусь, Росія, Німеччина, Литва, та багато інших. Велика частина дуже доброзичливі, прекрасно знаходимо спільну мову та підтримуємо як в навчальних, так і повсякденних питаннях. Що стосується викладачів, тут кожен академічний учитель з повагою ставиться до всіх студентів, цінують особистий простір та думку.

«Ну і наостанок, Ви б порекомендували співвітчизникам вибирати університет, в якому навчаєтеся або інші польські установи освіти?».

Сто відсотків моя відповідь ТАК. Вже з другого курсу на практичних заняттях ми вирішували завдання та кейси, змодельовані за реальними життєвими проблемами, які можуть виникнути при буденній роботі тестувальника програмного забезпечення. Також, є багато можливостей поспілкуватися з експертами області IT, наприклад, на конференціях, ярмарках, виставках та інших заходах такого роду. Університет Вістула, як і багато інших приватних польських ВНЗ відкриває широкі можливості, а плата не відрізняється від тієї, яку стягують наші університети. Як на мене, вибір очевидний, але рішення за Вами.

Фахівці UP-STUDY дякують Артему за приділений час та настільки вичерпні відповіді та бажають у повній мірі розкрити свій потенціал та досягти бажаних висот.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини