Де краще вчитися за кордоном? Огляд міст Польщі

5551
Facebook Twitter
Де краще вчитися за кордоном? Огляд міст Польщі

Вже дуже давно освіта в польських вищих навчальних закладах ототожнюється в українців з гарантією якості, перспективності та доступності.


Вже дуже давно освіта в польських вищих навчальних закладах ототожнюється в українців з гарантією якості, перспективності та доступності. Насправді, слід дуже уважно підходити до питання вибору міста навчання і ВНЗ в ньому. При ситуації, що склалася в Україні, абітурієнти намагаються вступити на навчання до Польщі, не особливо обтяжуючи себе ґрунтовним підходом до вибору установи вищої освіти, яка дійсно виправдає всі витрати фінансів і часу. Ситуація на ринку освітніх послуг дуже схожа з українською. При появі значного попиту на польську освіту стало з'являтися багато приватних установ навчання, з сумнівною репутацією і якістю, в самих різних куточках польської держави. Тому, вважаємо своїм обов'язком надати вашій увазі огляд міст Польщі, з їх шанованими і дійсно достойними університетами.

Як вибрати місто, щоб компенсувати всі понесені витрати?

Обстановка аналогічна українській картині. Найбільш багатообіцяючі університети розташовані у великих містах або містах, які є центрами економіки, логістики, бізнесу, культури або величезними транспортними вузлами. Випускники з установ вищої освіти в таких містах як Вроцлав, Варшава, Познань, Лодзь Щечин і Люблін — дуже цінуються роботодавцями. Все просто, чим масштабніше місто, тим престижніше диплом. Якщо Ви націлилися пройти навчання в інших містах, то слід обдумати все тричі, тим більше, якщо мова йде про платне відділення. Щоб не помилитися у виборі, прислухайтеся до порад фахівців з центру польської освіти UP-STYDY, які детально розкажуть про кожен ВНЗ в різних містах і допоможуть прийняти правильне рішення. Давайте більш ретельно розглянемо міста і ВНЗ, на які варто звернути увагу.

Вроцлав і установи вищої освіти

Досить помпезне місто, він є столицею Силезії і відомий своєю культурною та архітектурною спадщиною. Приїжджаючи сюди в якості туриста або студента (несуттєво), кожен прагне відвідати Uniwersytet Wrocławski (Вроцлавський Державний Університет), який є прекрасним спорудженням епохи Бароко. Яскравим представником приватних закладів вищої освіти є Вроцлавський Університет Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu). Один з перших публічних університетів в Нижній Силезії, він зарекомендував себе з позитивної сторони як в очах поляків, так і іноземних студентів. Співпрацює з французькою групою Groupe ESC Troyes en Champagne, німецькою Leipzig Graduate School of Management і American University зі Сполучених Штатів.

Перелік перспективних закладів вищої освіти в красивих містах

Де краще вчиться за кордоном, допоможе Вам визначити список з цікавих і привабливих ВНЗ:

  1. Яскравим представником варшавської освіти є Академія Фінансів і Бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula). Славиться унікальною, сприятливою для навчання, атмосферою і привертає абітурієнтів з чотирьох континентів.
  2. Університет Банківської Справи у Вроцлаві (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu). Вузькопрофільна освітня установа допомагає отримати ступінь бакалавра в семи дослідних напрямках і декількох магістерських програмах.
  3. Університет Банківської Справи в Познані (Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu). Навчання в цьому інституті проходить в доброзичливій атмосфері, де всіма методами намагаються донести до студентів тонкощі банківської справи і зробити все можливе для того, щоб випускники були компетентними та кваліфікованими кадрами.

ВНЗ Польщі відрізняються за різними критеріями: вартість навчання (від 1000 до 5000 євро в державних установах і від 462 до 3750 євро в приватних); місце в рейтингах; популярність та інше. Правда, їх об'єднує можливість надати українцям європейський диплом. Багато цікавих пропозицій в сфері освітніх послуг можна знайти у великих містах, таких як: Вроцлав, Варшава і Познань. Красива архітектура, велика історична спадщина і традиції, які відрізняють міста один від одного, притягують щорічно сотні тисяч студентів, з метою здобуття вищої освіти в такій сприятливій атмосфері.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини