Чудові місця Гамбурга. Як оптимально дістатися з Вроцлава?

1471
Facebook Twitter
Чудові місця Гамбурга. Як оптимально дістатися з Вроцлава?

Дозвольте Гамбургу привести Вас у захват, а, щоб Ви розуміли, за яким маршрутом рухатися, прочитайте запропоновану статтю.

Німеччина, хоча і є сусідами з Польщею, є менш популярною для відвідувань студентами польських університетів. Щоб змінити це, варто скористатися дешевими авіаквитками та відвідати друге за величиною місто цієї країни — Гамбург. Багатьом молодим людям, що відвідали, наприклад, Берлін або Дрезден, стає цікаво, які секрети він приховує та як правильно спланувати час, щоб це були незабутні вихідні. Перед від'їздом варто почитати про місце, куди Ви летите, щоб дізнатися, що відвідати та побачити, які пам'ятки варті уваги, а які не можна пропустити. Зауважимо, що дістатися з різних польських міст можна будь-якими видами транспорту, та якщо купувати квитки заздалегідь, то поїздка не влетить у копієчку. Дозвольте місту привести Вас у захват, а, щоб Ви розуміли, за яким маршрутом рухатися, прочитайте запропоновану статтю.

Гамбург — 5 речей, які варто відвідати

Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що у місті значно більше пам'яток, та маршрут варто прокладати, враховуючи інтереси, але можете взяти за основу запропоновані місця:

  1. Порт Гамбург (Гамбургер Хафен). Гамбург та порт — це перша асоціація, яку Ви маєте з цим містом. Однак не всі знають, що місто розташоване у 110 км від узбережжя Північного моря, а порт працює у гирлі річки Ельби. Попри це, саме тут знаходиться найбільший порт у Німеччині та один з найбільших у світі.
  2. Мініатюри Wunderland — вони є найпопулярнішою пам'яткою Гамбурга та, крім того, цікавою для відвідувачів будь-якого віку. Цей парк мініатюр та найдовша модельна черга у світі постійно змінюється та розширюється. Щорічно додаються нові розділи, які збільшують й без того високий інтерес до цього місця.
  3. Місто зерносховищ — Шпайхерштадте (складський район). Чарівне місце у Гамбурзі знаходиться у безпосередній близькості від порту Шпайхерштадте. Це найбільший у світі комплекс складів ЮНЕСКО, побудований у готичному стилі вільгельмінською цеглою. Він характеризується зовнішнім шаром червоної цегли з невеликими баштами, заглибленнями та теракотовими орнаментами.
  4. Філармонія на Ельбі (Elbphilharmonie). Остання вітрина та визначна пам'ятка міста — будівля філармонії на Ельбі. Це поєднання старого та нового. На вершині старої будівлі складу була нова скляна конструкція, що нагадує підняте вітрило, водяну хвилю або кристал кварцу.
  5. Церква св. Михайла у Гамбурзі (св. Михайла Кирхе). Найкрасивіша барокова церква на півночі Німеччини — це церква св. Архангела Михайла. Вона також вважається найважливішою гамбурзькою церквою, не дивлячись на те, що є наймолодшою ​​з п'яти головних церков міста. Нинішня будівля є реконструкцією 1912 року, після того як попередня церква згоріла у 1906 році.

Як дістатися з Вроцлава в Гамбург?

Як раніше згадувалося, доступні всі типи сполучення. Природно, якщо Ви купуєте квитки за день-тиждень до вильоту, тоді доведеться заплатити дорого:

  • літаком — 328 злотих;
  • автобусом — 124 злотих;
  • поїздом — 172 злотих.

Якщо купувати квитки за пів року або за спеціальною пропозицією від будь-якого великого лоукостера, то можна вкластися у 30 євро.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що як було згадано раніше, це не всі примітні місця даного великого німецького міста. Якщо у Вас у запасі більше, ніж вікенд, тоді відвідайте також Тунель під дном річки Лабі (Альтер Ельбтуннель), Озера Бінненальстер та Ауссенальстер на річці Альстер, Аукціонний зал та рибний ринок у Гамбурзі (Fischauktionshalle und der Fischmarkt) або Треппенфіртель. Побувавши у ньому одного разу, Ви, швидше за все, захочете повернутися сюди не раз.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини