Чи вистачить двох днів, щоб насолодитися Амстердамом?

1730
Facebook Twitter
Чи вистачить двох днів, щоб насолодитися Амстердамом?

У даній статті ми розповімо, як студентам польських ВНЗ найлегше добратися до столиці Нідерландів, а також яким пам'яток приділити увагу, щоб у дійсності насолодитися поїздкою.

Амстердам, такий різноманітний, вражаючий, що створює атмосферу легкості та невимушеності, він заворожує та закохує в себе з першого погляду, не дивно, що щорічно сотні тисяч туристів відвідують нідерландську столицю. Не відстають і від всіх інших студенти освітніх структур Республіки Польща, які мають можливість безперешкодно переміщатися Шенгенською зоною, а це значить, що під час навчання в РП не виникне проблем з перетином кордону Нідерландів, як і великого переліку інших. Звичайно, двох вихідні дні дуже мало, щоб приділити достатньо уваги всім примітним місцям Амстердама, але, цього достатньо, щоб закохатися у нього та прагнути у найближчому майбутньому ще не один раз сюди повернутися. У даній статті ми розповімо, як студентам польських ВНЗ найлегше добратися до столиці Нідерландів, а також яким пам'яток приділити увагу, щоб у дійсності насолодитися поїздкою.

Завжди різноманітний та багатогранний Амстердам

Столиця Нідерландів та одне з найулюбленіших туристами міст — Амстердам, дозволить провести час таким чином, щоб це запам'яталося не на один рік. Кожен мандрівник знайде тут для себе щось важливе, потрібне, що розкриє особистість та вдихне нові ідеї та задуми. Якщо Ви трохи обмежені у часі, фахівці UP-STUDY рекомендують зробити програму більш насиченою, оглянувши такі пам'ятки:

1. Рейксмузеум. Якщо Вам не терпиться познайомитися з історією цієї держави, неодмінно загляньте до даної прекрасної будівлі, яка не тільки допоможе розібратися з особливостями країни, а й здивує своєю архітектурою, що відтворює обставини побуту часів Золотого Століття.

2. Tropenmuseum. Цей музей антропології є одним з найбільших у

масштабах Європи, та, крім восьми стабільних експозицій, він здивує своїми періодичними виставками класичного та модерного мистецтва, а також фотографії.

3. Канали сучасного Амстердама. Це у своєму роді унікальна можливість оглянути місто з водного простору, причому у всіх деталях. Особливо не переймаючись, все ж загляньте до Сінгела, а також Грахтенгордела, та Ви зможете насолодитися видом та зробити кілька вдалих фотопоінтов.

4. Міст «Пітон» є прикладом самобутності нідерландської столиці. Нитка між півостровом Споренбург та островом Борнео, він найбільш вигідно виглядає при вечірньій ілюмінації.

5. Парк Кекенхоф. У кожній столиці Європи присутні парки, але цей настільки живописний, що, побачивши його раз, тільки про нього і будете думати у моменти необхідності відпочинку та усамітнення. Всюди тюльпани, різних сортів, кольорів, ароматів, та їх тут просто не злічити.

Якщо у Вас залишиться вільний час, обов'язково відвідайте Музей Судноплавства, музей Ван Гога, музей каналів, Містечко Заансе-Сханс, Вуличний ринок Albert Cuypmarkt та інші видатні місця, які тільки знайдете у путівнику, адже Амстердам вражає абсолютно всім.

Як польські студенти можуть заощадити на поїздці в Амстердам?

По-перше, варто завчасно запланувати подорож, тоді Ви зможете підібрати компанію лоукостера з самою мінімальною ціною за авіаквиток. До слова, повітрям, це найбільш доречне рішення для проведення уїк-енду польськими студентами у нідерландській столиці, адже потяг та автобус віднімуть занадто багато часу. Також, не варто витрачатися на дорогий готель, краще віддати перевагу хостелу з хорошими умовами, адже у Вас не буде зайвого часу, щоб сидіти у номері.

Підсумовуючи, зауважимо, що Нідерланди зі своєю столицею залишать незабутнє враження, попри тривалість поїздки. Збираючись провести тут вихідні, краще всього скласти насичений графік обходу головних визначних пам'яток, щоб мати можливість скласти свою думку про цей європейський куточок. Канали, тюльпани, атмосфера невимушеності та свободи — це варто того, щоб відвідати Амстердам у будь-яку пору року.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини