Чи варто проходити професійні та особистісні тести, вибираючи майбутню професію?

1051
Facebook Twitter
Чи варто проходити професійні та особистісні тести, вибираючи майбутню професію?

В Інтернеті можна знайти безліч безкоштовних та платних професійних або особистісних тестів. Пам'ятайте що це часто тести, які призначені для розваг. До результатів варто ставитися скептично.

Не багато молодих людей можуть самостійно розставити пріоритети, вибрати майбутню професію з урахуванням не тільки тенденцій ринку, а й особистих талантів, а також визначитися з місцем навчання та проживання. Більш того, батьки також можуть виявитися поганими помічниками у виборі майбутнього ремесла, оскільки може зіграти психологічний фактор нездійсненої мрії. Тому українські абітурієнти, особливо ті, які бажають отримати якісний європейський диплом, проходять тести на професійну орієнтацію або користуються кваліфікованою підтримкою експертів, що спеціалізуються на допомозі у виборі майбутньої спеціальності. В Інтернеті можна знайти безліч безкоштовних та платних професійних або особистісних тестів. Пам'ятайте що це часто тести, які призначені для розваг. До результатів варто ставитися скептично, адже тільки ретельне самостійне дослідження, або кваліфікована допомога допоможуть прийняти правильне рішення.

Проходження тестування та заповнення анкет, як спосіб вибору майбутньої професії

Анкети та тести корисні, якщо Ви знаєте, як використовувати отримані результати, а також у разі, якщо людина правдиво їх заповнює. У деяких тестах є так званий «масштаб брехні», який також вимірює, чи не виставляє особа, що завершила тест, себе в іншому світлі, ніж у що є за фактом. Звичайно, можна пройти тест, щоб пізнати себе. Але, якщо Ви маєте справу з особистісним тестом, надання інформації особі, що пройшла тест, має здійснюватися відповідно до правил, яких слід дотримуватися при психологічній діагностиці.

При виборі професійного шляху, крім проходження професійного тесту, варто проконсультуватися з професійним психологом, тренером або консультантом з питань кар'єри. Спеціаліст, виходячи зі схильностей та особистісних якостей, допоможе вибрати найкращий кар'єрний шлях.

Чого очікувати від компанії, що надає професійні послуги з профорієнтації?

Таку допомогу можна отримати у центрі польської освіти UP-STUDY, який є лідером у наданні посередницьких послуг абітурієнтам, котрі бажають навчатися у Республіці Польща. Фахівці нашої компанії, яка має 28 представництв у різних містах України, здатні знайти підхід до кожного клієнта, допомагаючи визначитися не лише з пріоритетними спеціальностями, а й з найкращим містом та ВНЗ у кожному конкретному випадку. Крім цього, вибираючи допомогу UP-STUDY, абітурієнти можуть розраховувати на підтримку у процесі збору та підготовки документів, а також зарахування до обраного університету. Ще однією конкурентною перевагою центру є можливість для деяких кандидатів на навчання, що вступають до певної освітньої установи Варшави, Вроцлава або Ольштина, отримати грант на знижку у розмірі 50% на перший рік навчання.

Крім того, фахівці UP-STUDY дозволяють батькам залишатися спокійними за дітей, адже вони допомагають розв'язати питання, з місцем проживання, надаючи кілька варіантів на вибір. Що важливо, ціни на запропоноване житло завжди нижче, ніж ті, які присутні на ринку оренди нерухомості Польщі. Також, звертаючись до нашого центру, Ви неодмінно отримаєте допомогу у процесі відкриття візи, а це важливий етап міграції за кордон з приводу навчання.

Отже, тести з питань професійної орієнтації можуть допомогти у разі, коли Ви майже впевнені у виборі майбутньої професії. Якщо ж це тести на особисті якості або безкоштовні анкети типу: «Яка діяльність Вам ближче», то на них покладатися не варто, адже вони розроблені частіше для розваги. Правильний вибір зробити Вам допоможуть кваліфіковані фахівці, наприклад, такі, які працюють у центрі UP-STUDY.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини