Чи списують на іспитах студенти університетів Польщі?

7876
Facebook Twitter
Чи списують на іспитах студенти університетів Польщі?

У даній статті ми розповімо, чи є можливість списувати на екзаменах, навчаючись в університетах Польщі, а також поділимося, як отримати незначні потурання від польських викладачів.

Якісний європейський диплом, адекватний рівень цін на придбання будь-якого освітньо-кваліфікаційного рівня, комфортні умови навчання, інтернаціональне середовище, що дозволяє розвиватися не тільки як професіонал, але і як цілісна особистість, передові методики викладання та великі викладацькі склади з міжнародним досвідом роботи — це далеко не всі аспекти, які залучають іноземців, у тому числі й українців, вступати до університетів Республіки Польща. Варто зауважити, що наші співвітчизники, які звикли до певної моделі навчання, котра дозволяє обходити деякі правила та вирішувати складні ситуації «іншими шляхами», трохи побоюються першої сесії в обраній польській освітній структурі, та, найчастіше, не дарма. У даній статті ми розповімо, чи є можливість списувати на екзаменах, навчаючись в університетах Польщі, а також поділимося, як отримати незначні потурання від польських викладачів.

Чи є можливість списати під час іспиту, навчаючись в польському ВНЗ?

Під час навчання у будь-якому (державному або міжнародному) університеті Польщі, студенти двічі на рік стикаються зі складанням іспитів. Велика частина дисциплін передбачають письмовий виклад відповідей. Природно, при таких обставинах у наших співвітчизників може виникнути бажання підглянути матеріал, тобто списати його з гаджета, конспекту або іншого підручного матеріалу. Варто зауважити, що викладачі польських освітніх структур дуже категорично ставляться до подібних дій, та помічений студент ризикує відразу відправитися з аудиторії, автоматично не склавши предмет. Також, фахівці UP-STUDY особливо підкреслюють, що вирішити питання з допомогою хабарництва теж не варто, тут навіть можна мати проблеми із законом. І, звичайно ж не варто намагатися тиснути на викладача або домовитися через старосту чи іншу особу — все це лише погіршить поточний стан.

Тільки готовність та володіння предметом допоможе отримати позитивну оцінку та успішно закрити сесію.

Яким чином отримати невеликі потурання від викладачів обраного польського ВНЗ?

Як отримати гарну оцінку на іспиті, якщо знання предмета не є бездоганними? Це питання швидше за все ставлять собі всі студенти, особливо, коли сесія вже підкралася дуже близько. Як це не банально, але намагайтеся не пропускати заняття, та, що важливо, проявляйте активну участь у дебатах, які виникають під час лекції або практичного заняття. Також, усіма можливими шляхами продемонструйте викладачеві свою зацікавленість у предметі та проявіть повагу до самого академічного вчителя. Крім іншого, намагайтеся бути відомим з позитивного боку серед лекторів, які читають інші предмети. Тоді, дуже ймовірно, що під час складання іспиту, викладач проявить якусь поблажливість, можливо закриє очі на невеликі недоліки та неточності, що допоможе отримати позитивну оцінку. Проте навіть такими способами не варто зловживати, якщо Ви систематично недовчаєте, це, у будь-якому випадку, випливе назовні.

Тому, відкидайте лінь, біжіть до бібліотеки, завантажуйте всю необхідну інформацію та активно гризіть граніт науки, адже без знань, навіть факт навчання у найпрестижнішому польському ВНЗ не допоможе побудувати успішну кар'єру.

Отже, якщо Ви прийняли рішення отримувати кваліфікацію в одному з університетів Польщі, тоді варто зібрати свої сили у кулак та активно вдаватися до навчального процесу. Що стосується списування, учні польських ВНЗ не практикують такого, оскільки це дуже негативно сприймається викладачами, та й не робить честі самому студенту. Тільки докладені зусилля, вивчення матеріалу, не тільки отриманого на парах, але й у бібліотеках, з інших джерел та шанобливе ставлення до викладача — допоможуть скласти предмет у кращому вигляді.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини