Найперспективніші спеціальності польських університетів. Куди поступити?

5136
Facebook Twitter
Найперспективніші спеціальності польських університетів. Куди поступити?

Стаття буде корисною для абітурієнтів, студентів та їхніх батьків через те, що ми розглянемо перспективні напрямки досліджень, та в яких польських ВНЗ їх краще вивчати.

Учні випускних класів замислюються, яку спеціальність обрати, щоб побудувати успішну кар'єру, організувати побут, але головне — реалізуватися як професіонал, та як особистість. Можна перечитати сотні статей про те, які напрямки в моді, але, якщо Ви не маєте базових задатків, та схильності до тієї чи іншої сфери, стати висококласним фахівцем дуже складно, адже не завжди прагнення та наполеглива праця — все вирішує. Потрібно зібратися, проаналізувати свої здібності, навички, переваги та таланти, і вже маючи уявлення про вихідні дані, можна орієнтуватися на тенденції ринку праці. Стаття буде корисною для абітурієнтів, студентів та їхніх батьків через те, що ми розглянемо перспективні напрямки досліджень, та в яких польських ВНЗ їх краще вивчати.

Популярні спеціальності з широкими можливостями

В останні п'ятдесят років, бізнес-напрямки не втрачають попиту, а посади, на які можна влаштуватися по закінченню вищого навчального закладу, добре оплачуються, та знайти їх можна в абсолютно будь-якій галузі. Також, ми розглянемо інші топові напрямки, в порядку зниження рейтингу:1. Інформатика. Це високооплачувана сфера діяльності, завдяки якій можна знайти роботу, як в маленькій фірмі, так і в міжнародній корпорації, причому, незалежно від виду діяльності фірми. В наш час, ІТ-фахівці, програмісти, проектувальники баз даних потрібні тому, вона має 98 відсотків в рейтингу популярності та необхідності.2. Графіка. Високо творча спеціальність, яка вимагає таланту художника та хорошого комп'ютерного дизайнера одночасно. Попит досить великий, відповідно, рейтинг — 95%.

3. Архітектура. Можна обрати будь-яку вузьку спрямованість, створення нових проектів, реставрація старих будівель — не має значення, адже в кожному будинку буде шматочок душі та таланту архітектора.

Це не повний перелік перспективних дослідницьких напрямків, варто також відзначити: будівництво, фінанси та бухгалтерський облік, журналістику, туризм, міжнародні відносини.

В які установи вищої освіти вступати?

Зараз ми розглянемо, де комфортніше та краще вивчати вказані напрями:

1. Вроцлавський Університет Бізнесу. У цьому профільному університеті всі спеціальності однаково добре викладаються. Завдяки індивідуальному підходу, випускники настільки якісно підготовлені, що на робочому місці відразу переступають до виконання своїх прямих обов'язків. Вартість навчання в діапазоні 1100-1300 євро.

2. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула у Варшаві. Тут дійсно великий вибір факультетів, можна освоїти графіку та архітектуру з платою в 1450 євро, інформатика польською мовою обійдеться в 1750 євро.

3. Університет Банківської Справи у Вроцлаві. Відмінний перспективний ВНЗ, незалежно від обраної спеціальності, працевлаштуватися можна в іноземні компанії, і досить швидко, після отримання диплома. Плата від €1036 до €1214 за навчальний рік, польською мовою.

Отже, звичайно, обираючи спеціальність варто орієнтуватися на тенденції ринку, але тільки, обов'язково, з огляду на свої індивідуальні можливості. Фахівці компанії UP-STUDY, можуть допомогти не тільки в цьому виборі, але і при підготовці документів, та вступі. Правильно обраний напрям, в тандемі з хорошим університетом принесуть Вам європейський диплом високої якості, з яким Ви можете працевлаштуватися не тільки в країні навчання, або на Батьківщині, а й виїхати на роботу в будь-який з куточків Європи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини