Архітектурна освіта за кордоном. Перспективи після закінчення навчання

11508
Facebook Twitter
Архітектурна освіта за кордоном. Перспективи після закінчення навчання

Архітектура структурує простір, в якому живе людина, починаючи від квартири і закінчуючи міськими масштабами. Професія архітектора творча і вважається відносно вільною, так як краса несе гармонію і диктує свої закони.

Архітектура структурує простір, в якому живе людина, починаючи від квартири і закінчуючи міськими масштабами. Професія архітектора творча і вважається відносно вільною, так як краса несе гармонію і диктує свої закони.

Архітектурна освіта за кордоном. Як вступити?

Професія архітектора здавна одна з найбільш шанованих і відповідальних, вимагає високої компетенції сучасного фахівця. Архітектор займається як інтер'єром, так і проектує великі житлові або суспільні об'єкти, вирішує глобальні містобудівні завдання. Архітектурна освіта за кордоном — це запорука успішної міжнародної кар'єри. Зарубіжні університети пропонують дипломні програми, програми бакалаврату, магістратури, докторантури. Це завжди гарантія якості і велика низка можливостей. Вибираючи програму UP-STUDY ви отримаєте професійну допомогу у виборі міста навчання, університету та факультету з перспективою на майбутнє. Безвіз не звільняє від отримання національної візи студента, потрібної для навчання в Європі. Компанія UP-STUDY підготує пакет документів не тільки для відкриття національної візи, але й для вступу до ВНЗ. Ви будете зараховані без іспиту та незалежно від результатів ЗНО.

Вузи Польщі. Вартість навчання

  • (ВАРШАВА) Академія Соціальних Наук (Społeczna Akademia Nauk w Warszawie) — еталон польської освіти. Вартість навчання за спеціальністю архітектура (4 роки 8 міс. бакалавр, мова навчання польська) — €1480 на рік. SAN працює в тісному контакті з американським університетом, університетами Європи, Північної Америки, Південної Америки, і Азії. Реалізує стипендіальні програми ЄС: ТОО / Erasmus.
  • (ЛОДЗЬ) Академія Соціальних Наук (Społeczna Akademia Nauk w Łodzi). Вартість навчання за фахом архітектура (3 роки, бакалавр, мова навчання польська) €1 486 на рік. У 2016 році між Академією Соціальних Наук в Лодзі і Центром польської освіти UP-STUDY був підписаний міжнародний договір про співпрацю в освітніх відносинах, який дав можливість вступати українцям до Академії на спрощених умовах. Відтепер, всі абітурієнти-учасники Програми UP-STUDY можуть розраховувати на гарантоване зарахування до SAN Лодзь за умови, якщо середній шкільний бал не нижче 7,5 з 12.

Перспективи після закінчення навчання

Обираючи навчання в Польщі, Ви отримуєте можливість виїзду на практику за кордон, роботи в польських офісах або закордонних фірмах, участі в багатьох престижних міжнародних і національних програмах, а саме: Socrates, Framework Programmes, CEEPUS, TEMPUS, MIRRA, DAAD, Polish-British Joint Programme. Велику допомогу студентам і випускникам у пошуках роботи надає бюро кар'єри при ВНЗ. Частим явищем для університету є ярмарок вакансій, що збирає роботодавців, які приходять сюди в пошуках конкретного фахівця. Освіта за кордоном — без сумніву найкраща інвестиція в майбутнє!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2025 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини