Архітектурна освіта за кордоном. Перспективи після закінчення навчання

11218
Facebook Twitter
Архітектурна освіта за кордоном. Перспективи після закінчення навчання

Архітектура структурує простір, в якому живе людина, починаючи від квартири і закінчуючи міськими масштабами. Професія архітектора творча і вважається відносно вільною, так як краса несе гармонію і диктує свої закони.

Архітектура структурує простір, в якому живе людина, починаючи від квартири і закінчуючи міськими масштабами. Професія архітектора творча і вважається відносно вільною, так як краса несе гармонію і диктує свої закони.

Архітектурна освіта за кордоном. Як вступити?

Професія архітектора здавна одна з найбільш шанованих і відповідальних, вимагає високої компетенції сучасного фахівця. Архітектор займається як інтер'єром, так і проектує великі житлові або суспільні об'єкти, вирішує глобальні містобудівні завдання. Архітектурна освіта за кордоном — це запорука успішної міжнародної кар'єри. Зарубіжні університети пропонують дипломні програми, програми бакалаврату, магістратури, докторантури. Це завжди гарантія якості і велика низка можливостей. Вибираючи програму UP-STUDY ви отримаєте професійну допомогу у виборі міста навчання, університету та факультету з перспективою на майбутнє. Безвіз не звільняє від отримання національної візи студента, потрібної для навчання в Європі. Компанія UP-STUDY підготує пакет документів не тільки для відкриття національної візи, але й для вступу до ВНЗ. Ви будете зараховані без іспиту та незалежно від результатів ЗНО.

Вузи Польщі. Вартість навчання

  • (ВАРШАВА) Академія Соціальних Наук (Społeczna Akademia Nauk w Warszawie) — еталон польської освіти. Вартість навчання за спеціальністю архітектура (4 роки 8 міс. бакалавр, мова навчання польська) — €1480 на рік. SAN працює в тісному контакті з американським університетом, університетами Європи, Північної Америки, Південної Америки, і Азії. Реалізує стипендіальні програми ЄС: ТОО / Erasmus.
  • (ЛОДЗЬ) Академія Соціальних Наук (Społeczna Akademia Nauk w Łodzi). Вартість навчання за фахом архітектура (3 роки, бакалавр, мова навчання польська) €1 486 на рік. У 2016 році між Академією Соціальних Наук в Лодзі і Центром польської освіти UP-STUDY був підписаний міжнародний договір про співпрацю в освітніх відносинах, який дав можливість вступати українцям до Академії на спрощених умовах. Відтепер, всі абітурієнти-учасники Програми UP-STUDY можуть розраховувати на гарантоване зарахування до SAN Лодзь за умови, якщо середній шкільний бал не нижче 7,5 з 12.

Перспективи після закінчення навчання

Обираючи навчання в Польщі, Ви отримуєте можливість виїзду на практику за кордон, роботи в польських офісах або закордонних фірмах, участі в багатьох престижних міжнародних і національних програмах, а саме: Socrates, Framework Programmes, CEEPUS, TEMPUS, MIRRA, DAAD, Polish-British Joint Programme. Велику допомогу студентам і випускникам у пошуках роботи надає бюро кар'єри при ВНЗ. Частим явищем для університету є ярмарок вакансій, що збирає роботодавців, які приходять сюди в пошуках конкретного фахівця. Освіта за кордоном — без сумніву найкраща інвестиція в майбутнє!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини