9-й випуск WULS-SGGW Work Fair — роботодавець Dreams

5264
Facebook Twitter
9-й випуск WULS-SGGW Work Fair — роботодавець Dreams

Роботодавець Dreams, або SGGW Job Fair 2018, в дев'ятий раз створюють можливість знайти гідне місце роботи для студентів польських університетів.

Роботодавець Dreams, або SGGW Job Fair 2018, в дев'ятий раз створюють можливість знайти гідне місце роботи для студентів польських університетів. Організатори бажають надати можливість встановити прямі відносини з потенційними роботодавцями, порівняти безліч пропозицій та вибрати той варіант, який буде найбільш зручний. Майбутній ярмарок — не єдиний захід такого роду, яка проходить в Республіці Польща вже кілька років поспіль. Студенти мають можливість не тільки надати свої резюме, а й поспілкуватися з іншими претендентами, обмінятися досвідом та просто поспілкуватися з цікавими людьми.

Ярмарок вакансій SGGW — Роботодавець Dreams Edition IX відбудеться 7 березня 2018 року на базі старого кампуса Варшавського Університету Природних Наук (SGGW) в Crystal Auditorium. Захід буде відкрито для всіх, тому кожен зацікавлений студент має прямий та легкий доступ до інформації про компанію, яка його цікавить.

Студенти та випускники, зацікавлені в розвитку своєї професійної кар'єри, будуть запрошені організаторами на цікаві семінари, а також зможуть взяти участь в інших заходах. Завдяки участі в ярмарку вакансій WULS-SGGW всі учасники отримають швидкий та прямий доступ до останніх пропозицій стажувань, роботи та підробітку, а також інформації про вимоги процесу найму.

Ярмарок починається о 9:00. студенти та випускники польських освітніх установ матимуть можливість взяти участь в ньому, а також змагатися за призи в різноманітних конкурсах!

Це продовження подій, які проводяться щорічно з 2010 року. Це був цілий ряд заходів, презентацій і лекцій, в яких взяли участь такі компанії, як ADM, Doehler, Eurocash, Макро, Марс, Джеронімо Мартінс, Agrosimex, Суец, Coca-Cola HBC Польща, Danone, DeHeus, Домініон, Живець Group, Nestle, Novartis, Nutricia, PwC, Sodexo, Unilever та багато інших. Події викликали великий інтерес у студентів WULS-SGGW, тому було прийнято рішення організувати наступне — 9-е видання Pracodawcy Marzeń.

Як вже неодноразово згадувалося, ярмарок пройде 7 березня 2018 року та стане ще однією цікавою та корисною подією для польських роботодавців та студентів. У поточному році, видання буде містити просування протягом всього дня компаній з допомогою розміщення особливостей на інформаційних стендах в поєднанні з наданням інформації про пропозиції навчання, стажувань та роботи.

Метою заходу є ознайомлення студентів WULS-SGGW з провідними роботодавцями на ринку, рекрутинговими процесами та шляхами їх майбутньої професійної кар'єри. Крім того, надаються інтерактивні семінари за участю експонентів.

Крім вищезгаданих подій, можна буде:

— взяти участь в семінарі, який очолить Каппер Рожинський, директор академічних інкубаторів підприємництва. В ході семінару ним будуть розглядатися перші кроки в процесі створення власної компанії;— принести своє резюме та отримати консультацію на стенді Регіонального бюро праці;— зустрітися з консулом Сполучених Штатів та дізнатися все про культуру, ринок праці, специфіку побудови бізнесу та інші деталі.

Відвідати ярмарок може кожен охочий, тим більше це буде корисно як майбутнім фахівцям, так і підприємцям-початківцям.Також, варто згадати, що студенти польських установ вищої освіти мають можливість звернутися в бюро кар'єри (центр зайнятості, Агентство працевлаштування та інші структури), які організовані при різних ВНЗ РП, з метою пошуку гідного місця роботи або підробітку. До того ж такі організації допомагають скласти резюме, мотиваційний лист або взяти участь в тренінгах, які сприяють проходженню співбесід. Учням європейських ВНЗ варто використовувати будь-яку можливість, яка може сприяти більш швидкій побудові кар'єри, та такі ярмарки — це один з таких шансів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини