Менеджер готельно-ресторанної справи

Університет Банківської Справи у Познані
Університет Банківської Справи у Познані

Менеджер готельного та ресторанного бізнесу — це спеціаліст, який управляє готелями та ресторанами, з метою, забезпечення комфорту своїх гостей. Також, це професіонал, який займається обслуговуванням клієнтів.

Магістр
Освітній рівень
2 роки (4 семестри)
Тривалість навчання
Польська мова
Викладання
1056 євро/рік
Вартість

Опис спеціальності

Студенти-магістранти, які обрали спеціальність “готельного та ресторанного бізнесу”, дізнаються основні тенденції розвитку та принципів бухгалтерського обліку на малих та середніх підприємствах гостинності. Майбутні фахівці вивчатимуть правила гостинності, управління, роботи в команді, комунікації, аналітичного мислення. Магістранти оволодіють знаннями в сфері фінансів, іноземних мов, правил техніки безпеки та гігієни, а також, навчаться правильно наймати та навчати персонал.

Приклади предметів викладання

Навчальна програма передбачає до вивчення такі предмети:

  • Організація готельного бізнесу
  • Економіка підприємства
  • Організація ресторанної індустрії
  • Стратегічний маркетинг
  • Управління готельними та ресторанними підприємствами
  • Безпека харчових продуктів та санітарія
  • Бізнес-планування
  • Глобальні системи бронювання
  • Психологія ділового спілкування
  • Підприємницьке право
  • Іноземна мова
  • Кухня народів світу

Ким може працювати менеджер готельного та ресторанного бізнесу після закінчення навчання?

Після завершення навчання, перед експертами готельного та ресторанного бізнесу відкривається можливість роботи в готелях, ресторанах, туристичних комплексах, кафе, пансіонатах, санаторіях. Займати посаду: .адміністратор готелю, керівник підприємства громадського харчування, менеджер ресторану, менеджер готелю чи ресторану У посадові обов'язки входить:

  • забезпечення чистоти та порядку
  • дотримання стандартів якості у всіх областях (зовнішній вигляд, технічне обслуговування, чистота, зручність)
  • вжиття заходів до запобігання та ліквідації конфліктних ситуацій
  • контроль за дотриманням працівниками трудової та виробничої дисципліни, правил охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та гігієни

Акція, що може Вас зацікавити

43 стипендії на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Завантажте перелік цін та напрямків

Вкажіть електронну пошту та отримайте перелік цін та напрямків даного ВНЗ!