Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність "Розробка комп'ютерних ігор" у Польщі.

8331
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність "Розробка комп'ютерних ігор" у Польщі.

Яким чином навчання у РП стало ще доступнішим для українців? Статтю варто прочитати всім молодим людям, орієнтованим на отримання якісного європейського диплома з доступною платою у польському університеті.

Для навчання в одному з університетів Республіки Польща не потрібно мати захмарних сум. Освітній рік може обходитися менше, ніж, наприклад, навчання у приватних або державних університетах Києва, Харкова, Одеси. У зв'язку з тим, що українська національна валюта зміцнила позиції не менш, ніж на 20%, вчитися у Польщі стало ще вигідніше, та менш затратно. Більш того, у багатьох бізнес-університетах можна отримати кращу спеціальність зі знижкою, наприклад, завоювавши грант. За такою рейтинговою спеціальністю, як «Розробка комп'ютерних ігор», завдяки стійкості гривні, навчання стає дешевше на 11 тисяч гривень. Яким чином навчання у РП стало ще доступнішим для українців? Які додаткові аспекти допоможуть заощадити абітурієнтам з України, що вступають до Польщі? Обговоримо ці питання у статті, тому її варто прочитати всім молодим людям, орієнтованим на отримання якісного європейського диплома з доступною платою у польському університеті.

«Розробка комп'ютерних ігор», як одна з найбільш затребуваних спеціальностей на сьогодні та у майбутньому

Фахівці UP-STUDY звертають увагу на те, що майбутню професію варто вибирати з урахуванням талантів, та, прислухаючись до тенденцій локального/глобального ринку праці. Якщо є схильність до програмування, напрямок створення ігор буде хорошим вибором. Де отримати необхідну професію? Кращим варіантом університету для вивчання спеціальності «Розробник комп'ютерних ігор» є Академія фінансів та бізнесу Вістула, яка розташувалася у Варшаві. Говорячи про професію розробника комп'ютерних ігор, зауважимо, що фахівець з такою кваліфікацією зайнятий створенням повного циклу майбутнього продукту. Область обов'язків передбачає етапи, починаючи від геймдізайну та потрібної документації, закінчуючи написанням кодів та тестуванням гри.

Академія Вістула, яка вже четвертий рік поспіль відповідно до авторитетного рейтингу «Perspektywy» займає лідерську позицію у категорії «Найбільш інтернаціоналізований ВНЗ Польщі» (більш ніж 70 національностей), пропонує студентам пройти навчання спеціальності, вивчаючи такі предмети:

  • Програмування
  • Дизайн
  • Комп'ютерна графіка
  • Тестування комп'ютерних програм
  • Геймдизайн
  • Дизайн карт
  • Технологія створення 3-мірних ігор
  • Іноземна мова
  • Анімація
  • Специфіка ігрових об'єктів
  • Кроссплатформена ігрова розробка

Якщо даний напрямок не підходить згідно з Вашими вимогами, але Ви хочете отримати якісний європейський диплом, можете придивитися до топових бізнес-спеціальностей, як в Академії Вістула, так і в інших локаціях. Наприклад, Ви знайдете перелік рейтингових напрямків, з нижчою платою за навчальний рік, але великими перспективами у Вроцлавському Університеті Бізнесу, а також Ольштинському Університеті. Всі три перерахованих освітніх установи відрізняються винятковою якістю викладання, а також відкривають можливість:

  • вчитися в інтернаціональному середовищі, де, крім поляків, можна познайомитися з представниками Грузії, Болгарії, Греції, Білорусії та інших країн;
  • розвиватися у міжнародному масштабі. Локація працевлаштування не обмежена, диплом котується в усіх індустріально розвинених країнах;
  • здобути освіту з мінімальними вкладеннями. Гривня зміцнилася, а це означає, що навчання у РП у будь-якому із запропонованих ВНЗ на сьогодні буде обходитися на 10-12 тисяч гривень у рік дешевше.

Вартість навчання в Академії Фінансів та Бізнесу Вістула. Як скоротити витрати при вступі, та на оплату навчання?

Бажаючи вчитися в Академії за вказаним напрямом, врахуйте, що Ви, крім придбання топової спеціальності, зможете істотно заощадити, адже на сьогодні, плата становить (з урахуванням зміцнення статусу гривні) — 40150 грн., що майже аналогічно сумі в українських ВНЗ на факультетах «Інформатика». Для прояснення всієї картини, у попередньому році, коли ми могли спостерігати стрибки євро відносно національної української валюти, плата у напрямку, котрий ми розглядаємо, становила 51150 грн, це на 11 тисяч більше, ніж тепер. Тепер, коли стабілізувалося положення гривні, українці можуть вільно вирушати на навчання до Польщі для придбання якісного європейського диплома, який відкриває шлях на глобальний ринок праці.

Якщо є прагнення без проблем вступити до зазначеного ВНЗ на спеціальність «Розробка ігор» або інші рейтингові дослідження, варто скористатися допомогою центру UP-STUDY. До речі, є шанс отримати весь спектр послуг компанії з великою знижкою, наприклад, вступаючи з другом або використовуючи опцію «Швидкий вступ на осінь 2020 — 2990 грн», що вийде дешевше, ніж вступати самостійно. Молоді люди, які планують подавати документи до РП у 2021 році, також можуть отримати масу вигод, адже для них є спеціальна пропозиція зі зниженою вартістю, а також в якості бонусу — безкоштовні курси польської мови.

Увага, молоді люди, які ще роздумують над тим, який ВНЗ обрати, ми розвіємо Ваші сумніви. Тільки під час осінньої вступної кампанії, якщо Ви скористаєтеся послугами нашого центру UP-STUDY, то можете отримати знижку на перший рік навчання, вибираючи один з обраних ВНЗ: Академія Вістула — 200 євро, Вроцлавський університет бізнесу — до 150 євро, Ольштинський університет — до 300 євро.

Підсумовуючи, варто зауважити, що це не всі позитивні новини для абітурієнтів, що розглядають дану рейтингову спеціальність. Якщо Ви дійсно готові віддати їй перевагу у зазначеному ВНЗ, то можна спробувати шанси у завоюванні гранту на знижку у розмірі 50% на оплату першого року навчання. У поєднанні з платою, яка стала на 11 тисяч гривень менше, це ідеальний варіант отримання якісного європейського диплома.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини