Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Художня графіка» у Польщі

7785
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Художня графіка» у Польщі

Якщо Ви зацікавлені у вивченні спеціальності «Графічний дизайн», рекомендуємо прочитати статтю, адже з неї вдасться дізнатися, наскільки подешевшала ця спеціальність, та що вивчають студенти.

Молоді люди, які знаходяться на стадії вибору країни та області навчання, у реаліях сьогодення прагнуть підібрати варіант, що дозволяє поєднати високу якість освіти, яка відкриває великі можливості, з посильною платою за навчальний рік. Для досягнення бажаного, багато хто з прагматичних українців вирушили до Республіки Польща. А тепер, коли гривня зміцнила позиції на 20%, що призвело до зниження освітніх інвестицій у ВНЗ Польщі, кількість наших земляків має ще більше збільшитися. Вирушаючи за отриманням якісного європейського диплома до РП, варто грамотно обрати спеціальність. Сьогодні чималий попит мають графічні дизайнери, та, якщо Ви зацікавлені у вивченні цих досліджень, рекомендуємо прочитати статтю, адже з неї вдасться дізнатися, наскільки подешевшала спеціальність «Графічний дизайн», та що вивчають студенти під час придбання потрібної кваліфікації.

Особливості вивчення графічного дизайну у польських ВНЗ

Графічний дизайнер — та професія, яка дозволяє втілити творчі ідеї у життя, використовуючи технічні ресурси. Спеціаліст такого роду діяльності займається створенням графічного продукту у заданому художньому стилі, оформленням макетів, а також, візуалізацією навколишнього середовища за допомогою комп'ютерної графіки та технологій. Цьому передує отримання освіти, під час якої студенти, які обрали графічний дизайн вивчають особливості створення фірмового стилю, візуального середовища та текстових шрифтів, з огляду на поставлені завдання. Молоді люди освоюють основи комп'ютерного дизайну та графічні програми для розроблення логотипів, макетів, які будуть придатними для друку. Також, вони вчаться розуміти психологію поєднання кольорів, грамотно застосовувати колірну палітру та створювати правильно композицію. Під час навчання треба буде пройти наступний перелік дисциплін:

  • Колористика та кольорознавство
  • Комп'ютерне моделювання
  • Основи технічного малюнка
  • Створення мультимедійних презентацій
  • Рекламний менеджмент
  • Графічне проєктування
  • Історія мистецтв
  • Web-технології
  • Основи теорії дизайну
  • Фірмовий стиль та брендинг

Середня заробітна плата графічного дизайнера у Польщі знаходиться у діапазоні 5000-6300 злотих, маючи перспективи подальшого зростання, тому якщо у Вас є відповідні таланти, сміливо можете вибирати цю спеціальність.

Наскільки подешевшав напрямок графічного дизайну у кращих ВНЗ Польщі?

Відзначаючи перспективні університети з розглянутою спеціальністю, варто зупинитися на:

  • Академії Вістула, що є відповідно до рейтингу «Перспектива» найбільш інтернаціональною установою країни, котра навчає представників понад 70 національностей, в якій навчання обходиться 34750 грн, хоча роком раніше сума була на 6500 більше. Vistula також пропонує англомовне навчання на графічного дизайнера, яке, подешевшавши на 9.4 тис. грн, обходиться у 50 тисяч. Вступаючи до цього ВНЗ з UP-STUDY, Ви можете отримати ексклюзивну знижку від 200 до 300 євро. Більш того, є шанс завоювати грант на знижку у розмірі 50% на оплату першого року навчання.
  • Вроцлавський університет бізнесу, який пропонує пройти навчання вартістю у 30.5 тис. грн, хоча роком раніше плата становила 36.3 тис. грн. Тут індивідуальна знижка від нашого центру становить 150-200 євро, а також відзначимо, що ВНЗ бере участь у програмі розіграшу грантів.

Крім того, що зміцнення гривні знизило ціни на навчання у РП, а спеціальні пропозиції від UP-STUDY роблять його ще дешевше, зауважимо, що можна заощадити й на оплаті послуг нашого центру, віддавши перевагу кращій пропозиції для себе. Акція «Все включено» за спеціальною ціною або ексклюзивна пропозиція для учнів 9-10 класів, що включає курс мови, «Вступай з другом за пів ціни», «Швидкий вступ за 2990» — все для Вас.

Підбиваючи підсумки, підкреслимо, що навчання у Польщі тепер не тільки перспективне, оскільки відкриває можливість працевлаштуватися майже у будь-якій точці світу, а й часом дешевше, ніж в Україні. Чому варто вчитися саме у цій європейській державі? Навчальні, як і додаткові витрати тут нижче, ніж у будь-якій країні ЄС, рівень викладання — високий, ВНЗ — інтернаціональні, що дозволить розширити мережу контактів у глобальному масштабі, ну і велику роль відіграє як територіальна, так і культурна близькість. Наші країни дружать, тому українцям раді у польських ВНЗ та у компаніях, що дозволить майже не відчувати дискомфорту у перші місяці адаптації.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини