Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Інформаційні системи та технології у логістиці» у Польщі

8071
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Інформаційні системи та технології у логістиці» у Польщі

Говорячи про стабільний дохід та можливості подальшого розвитку, варто звернути увагу на напрямок «Інформаційні системи та технології у логістиці», фахівці якого мають попит на ринку праці.

Якісний диплом може відкрити двері до будь-якої компанії, попри масштаб та місце розташування. Але де його отримати з мінімальними інвестиціями? Найкраще віддати перевагу одному з університетів Європи. Не варто прислухатися до стереотипної думки про те, що освіта за кордоном доступна лише тим, у кого достаток вище середнього. Вчитися у РП можуть навіть діти з малозабезпечених сімей. Більш того, зміцнення гривнею позицій на 20% призвело до того, що нашим землякам у РП вчитися стало дешевше, ніж у вітчизняних університетах. Вирушаючи отримувати кваліфікацію до цієї європейської країни, варто спочатку правильно підібрати спеціальність, щоб вона мала перспективи на майбутнє та відповідала особистим талантам та нахилам.

Яких знань набувають студенти під час вивчення спеціальності «Інформаційні системи та технології у логістиці»?

Після закінчення університету з даного напрямку, на ринок праці виходить фахівець, який використовує інформаційні технології для аналізу, планування та підтримки прийняття комерційних рішень у логістичних системах на макро та мікрорівні. Інформаційні системи (ІС) у контексті сучасної логістики варто розуміти, як комплекс програмно-технічних засобів та методів виробництва, передачі, оброблення та використання інформації у системах, що забезпечують рух матеріальних потоків. У цьому випадку фахівці використовують технічні засоби інформаційного забезпечення, якими у логістичних системах є: електронно-обчислювальна техніка, персональні комп'ютери, сервери; засоби комунікації. У процесі навчання, студенти вивчають всі вищеописані тонкощі, тому передбачається освоєння наступного переліку предметів: Логістика та інформаційні технології; Аутсорсинг у логістиці; Інформ. технології та перехід до економіки рішень; Сучасні інформ. технології логістичного управління; Використання у логістиці технології автоматизованої ідентифікації штрихових кодів; Альянси у логістиці; Інформ. системи та технології у логістиці; Англ. мова;

Як скоротити витрати на навчання у Польщі з даної спеціальності?

Придбання гривнею більшої стабільності (на 20%) призвело до того, що вчитися в обраних ВНЗ Польщі наші земляки можуть з нижчою платою за освітній рік. У певних випадках навчання може бути дешевше, ніж в Україні. Розглянемо, скільки можна заощадити, вибравши дослідження «Інформаційні системи та технології у логістиці»:

  • У Вроцлавському університеті бізнесу навчання обходиться у 25840 грн, хоча роком раніше плата становила 31350 (економія 5500 грн).
  • Університет банківської справи пропонує дещо інші спеціальності логістики, які стали дешевше на 8000 грн, та у 2019/2020 році вартість навчання складає 37.5 тис грн.
  • В Академії суспільних наук немає розглянутого напрямку, але є багато інших на факультеті «Логістика», які подешевшали на 6 тис грн, та тепер у рік навчання вимагають плати у розмірі 28000 грн.

Крім того, що навчання у РП і так не є дорогим, можна заощадити, вступаючи з центром UP-STUDY. Вибравши акцію для себе, Ви економите на оплаті послуг центру, при цьому отримуєте приємні бонуси:

  • «Вступай з другом за пів ціни» — весь спектр послуг компанії, у тому числі гарантію зарахування, безкоштовний підбір житла та підтримка у питанні відкриття візи зі знижкою у 50% для кожного з двох друзів.
  • «Швидкий вступ на осінь 2020 — 2990 грн» — разова опція зі спец. ціною, яка має на увазі зарахування, переклад документів, а також участь у розіграші 35 стипендій на знижку у розмірі 50% на оплату першого року навчання в одному з вищих навчальних закладів: Академії Вістула, Вроцлавському університеті бізнесу, Університеті банківської справи чи Ольштинському університеті.
  • «Вступ на осінь 2021 всього 5000 грн + Безкоштовний* курс польської мови» — ця пропозиція актуальна для учнів 9-10 класів.

Також, віддавши перевагу певним навчальним закладам Ви можете отримати ексклюзивну знижку: Академія Вістула — від 200 до 300 євро, Вроцлавський університет бізнесу — від 150 до 200 євро, Ольштинський університет — 200 євро.

Підсумовуючи, зауважимо, що всі перераховані ВНЗ є інтернаціональними структурами. Наприклад, Vistula вже 4 роки поспіль відповідно рейтингом «Перспектива» має звання найбільш інтернаціонального ВНЗ Польщі, це означає, що вдасться вчитися не тільки з корінними жителями РП, а й представниками з більш ніж 70 держав світу. Польський диплом визнається всіма індустріально розвиненими країнами, що дозволяє мати широку локацію працевлаштування. Та завдяки зміцненню гривні та знижкам від нашого центру, Ви отримаєте якісний європейський диплом, що дозволяє розкрити свій трудовий потенціал у міжнародному масштабі, отримуючи гідну оплату праці та кращі умови.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини