Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Готельна справа» у Польщі

7684
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Готельна справа» у Польщі

У нашій статті пропонуємо розглянути наскільки подешевшали дані дослідження, а також поговоримо про те, що вивчають студенти у процесі становлення фахівцями з готельного бізнесу.

Учні випускних класів вітчизняних шкіл, а також їх батьки!!! Ви чули, що гривня зміцніла на майже 20%? А знаєте, що це означає для Вас? Правильно! Можна сміливо відправлятися до Республіки Польща для придбання якісного європейського диплома, який відкриває можливості працевлаштування у будь-якій країні світу, адже тепер вчитися у РП дешевше, ніж на Батьківщині. Але, перед цим, не забудьте підібрати рейтингову спеціальність, а також хорошу компанію посередника, що дозволяє не тільки гарантовано бути зарахованими до обраного ВНЗ, а й отримати ексклюзивну знижку або інший приємний бонус. Говорячи про перспективний напрям, зауважимо, що ще має попит «Готельна справа». Зважаючи на це, розглянемо наскільки подешевшали дані дослідження, а також поговоримо про те, що вивчають студенти у процесі становлення фахівцями з готельного бізнесу.

Чому навчаються майбутні фахівці сфери гостинності у кращих польських університетах?

Хоча рейтинг фаху не дуже високий, трохи більш ніж 60%, роботодавці шукають молодих та талановитих працівників на різні посади у секторі готельної справи. Варто зауважити, що фахівцем готельного бізнесу вважається професіонал, який володіє теоретичними знаннями сфери гостинності, та успішно застосовує їх на практиці. У першу чергу він вміє приймати гостей, а також здатний розробляти бізнес-плани та програми для розширення сфери діяльності. У свою чергу, навчаючись за розглянутою спеціальністю, молоді люди вивчають іноземні мови, щоб мати можливість комфортно спілкуватися, як з гостями, так і з партнерами, враховуючи соціальні особливості та культурні відмінності. Вибравши дослідження готельного бізнесу, навчальна програма передбачає вивчення наступного переліку предметів:

  • Історія світових цивілізацій
  • Туризм
  • Економічне планування
  • Інформаційні технології в індустрії гостинності
  • Географія
  • Туристичний менеджмент
  • Міжнародні відносини
  • Івент менедемент
  • Англійська мова
  • Іноземні мови

Скільки заробляють фахівці у галузі, залежить від позиції, а також репутації готелю та інших особливостей. У середньому, за останніми даними за 2019 рік:

  • Менеджер з прийняття замовлень/адміністратор: 2650-4400 злотих;
  • Директор готелю: 5000-12000 злотих.
  • Керівник відділу: 6000-9000 злотих
  • Менеджер готелю: 3000-7000 злотих

Суми здешевлення спеціальності «Готельна справа» в обраних університетах РП

Оскільки українцям та іншим іноземцям, котрі приїхали до Польщі перспективніше вчитися у непублічних ВНЗ, розглянемо наскільки подешевшав напрямок саме у таких структурах:

  • В Академії Вістула, котра розташувалася у столиці, навчання обходилося у 36300 грн, зараз — 29.9 тисяч грн (економія майже 6400 грн). Бажаючи вчитися англійською мовою, розраховуйте на оплату року навчання у розмірі 59.8 тис грн, адже вона знизилася майже на 13 тисяч.
  • Вроцлавський університет бізнесу пропонує пройти навчання з платою у 25.8 тисяч гривень, яка знизилася на більш ніж 5500 грн на рік.
  • Навчання в університеті банківської справи у Вроцлаві обходиться зараз у 33 тисячі, хоча ще рік тому воно було дорожче на більш ніж 7 тисяч грн.

Як видно, придбання українською національною валютою більшої стабільності відкриває перед нашими громадянами великі можливості на реалізацію трудового потенціалу у глобальному масштабі. Вибираючи будь-який із запропонованих ВНЗ, Ви потрапляєте до справжнього багатонаціонального середовища, навчаючись професії з представниками більш ніж 70 країн світу, як наприклад, в Академії Вістула, що є найбільш інтернаціональних ВНЗ країни за версією «Перспектива». Відкривається шанс працевлаштуватися у будь-якій індустріально розвинутій державі завдяки цінності та визнанню польського диплома.

Крім перерахованого, варто звернути увагу на те, що, вступаючи з таким перевіреним помічником, як лідер ринку посередницьких послуг — UP-STUDY, Ви можете завоювати грант на знижку у розмірі 50% на оплату першого року навчання. Також, якщо Ви вибираєте нашу компанію, то можете вчитися в Академії Вістула, Вроцлавському університеті бізнесу або Ольштинському університеті перший курс за спеціальною ціною, зниженою до 300 євро. Це не все!

Наші клієнти, що вступають з другом, можуть отримати весь спектр послуг дешевше на 50%, вибравши опцію — «Вступай з другом за пів ціни». Молоді люди, які навчаються у 9-10 класах також можуть знайти пропозицію для себе: «Вступ на осінь 2021 всього за 5000 грн + Безкоштовний курс польської мови».

Отже, позиції гривні зміцнилися на 20%, з огляду на це українцям стало ще вигідніше вчитися у Польщі. Крім того, що плата практично не відрізняється, перед нашими земляками у польських ВНЗ відкриваються великі перспективи під час та після навчання. Приклавши належний обсяг зусиль, а також розв`язавши питання зі своєчасним придбанням досвіду, кар'єра у міжнародному середовищі не змусить себе довго чекати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини