Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Архітектура» у Польщі

7771
Facebook Twitter
Зміцнення гривні: Наскільки подешевшала спеціальність «Архітектура» у Польщі

Маючи відповідні таланти та бажання реалізуватися в професії архітектора, подивіться, наскільки вона подешевшала у зв'язку з придбанням українською національною валютою більшої стабільності.

Вчитися у Республіці Польща стало ще дешевше? Яким чином це могло статися, адже, наприклад, у вітчизняних ВНЗ навчання подорожчало? Все просто, гривня стала стійкіше на 20%, тому лояльна плата в освітніх структурах РП стала ще нижче, у середньому на 10 тисяч гривень. Перш, ніж стрімголов збирати документи та купувати квитки, варто вибрати перспективні дослідження. Попит на локальному та міжнародному ринку праці вже не перший рік мають архітектори, а спеціальність має більш ніж 90% популярності тому, маючи відповідні таланти та бажання реалізуватися на даному терені, подивіться, наскільки вона подешевшала у зв'язку з придбанням українською національною валютою більшої стабільності.

Особливості вивчення архітектури у польських університетах

Архітектура — той напрямок, який дозволяє проявитися творчо, при цьому вимагає технічного складу розуму. Бажаючи стати професіоналом архітектурної справи, варто отримати якісну освіту, при цьому вона буде лише стартом навчання, оскільки архітектори, як і айтішники вчаться протягом всієї кар'єри. Вибравши потрібні дослідження, які найчастіше йдуть у комплекті з урбанізацією, студенти вивчають не тільки проєктування споруд/будівель, специфіку розроблення містобудівної документації та комплексних робочих креслень, будівництва населених пунктів, але ще й особливості ландшафтного дизайну: розроблення парків та скверів, а також, інше озеленення міської системи. Крім того, вони освоюють структуру створення містобудівного плану, принципи міського розвитку, оновлення та реконструкцію будівель. У процесі отримання кваліфікації, найчастіше інженера, студенти вивчають ряд таких дисциплін:

  • Урбанізм в архітектурі
  • Містобудівне проєктування
  • Особливості програм для проєктування
  • Ландшафтна архітектура
  • Розроблення генеральних планів споруд
  • Дизайн інтер'єру
  • Реставрація міської архітектури
  • Проєктування інженерних систем
  • Архітектурна фізика та статика споруд
  • Створення міських систем

Загальна місячна заробітна плата на цій посаді становить 5000 злотих брутто. Статистичні дані також показують, що кожен другий архітектор отримує зарплату від 3880 зл. до 6240 зл.

Скільки можна заощадити на оплаті навчання у Польщі у зв'язку зі зміцненням гривні?

Як показує практика, українцям доцільно вчитися у приватних польських ВНЗ. Вибираючи найкращі структури з напрямком архітектори, варто приділити увагу:

  • Академії Вістула, в якій навчання подешевшало на 6750 грн. та тепер обходиться у 34500 грн. Для абітурієнтів, які бажають навчатися англійською мовою передбачений відповідний курс, який, подешевшавши на 15 тис. грн. обходиться у 77,2 тис. грн. Навчання у даній академії дозволяє зануритися у багатонаціональне середовище, адже ВНЗ є «Найбільш інтернаціональною структурою за версією рейтингу« Перспектива».
  • Академії суспільних наук у Варшаві, де вартість року скоротилася на 13 тис. грн., та тепер становить 52.5 тис. грн.

Крім цього, вступаючи з UP-STUDY можна скоротити витрати, завоювавши грант або отримавши ексклюзивну знижку. Наприклад, для абітурієнтів Вістула Університету вона становить 200-300 євро, для Академії суспільних наук — 100-150 євро. Крім цього, можна заощадити на оплаті наших послуг. Підібравши акцію для себе, Ви завжди будете у виграші. «Вступай з другом за півціни», «Швидкий вступ до Польщі — 2990 грн.», знижки для учнів 9-10 класів, можливість завоювати грант на покриття половини вартості першого року навчання, бонусні курси мови — це не все, що може запропонувати центр UP-STUDY, тому поспішайте до будь-якого нашого представництва.

Отже, зміцнення гривні дозволяє вчитися українцям у Польщі ще дешевше, та цей шанс не можна упускати. Вибравши будь-який з ВНЗ-партнерів нашої компанії, Ви потрапляєте до унікального міжнародного середовища навчання, що дозволяє розвиватися не тільки як майбутній фахівець, але і як особистість, оскільки можете пізнати культуру та менталітет представників інших країн (понад 70). Більш того, за підсумком Ви отримуєте диплом, який дозволяє працевлаштуватися у будь-який індустріально розвинутій країні без необхідності доводити кваліфікацію. Порівнюючи ціни на навчання в Україні та РП, у зв'язку з подорожчанням в українських установах, тепер вони майже рівні, але той рівень та перспективи, який Ви отримаєте у Польщі не може зрівнятися, тому вибір очевидний.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини