Якому ВНЗ Польщі віддати перевагу, бажаючи стати висококласним маркетологом? Робота у маркетингу — залучення та заробіток

584
Facebook Twitter
Якому ВНЗ Польщі віддати перевагу, бажаючи стати висококласним маркетологом? Робота у маркетингу — залучення та заробіток

Перевірте, чи є у Вас схильність до цієї професії, якщо «Так», то який польський університет варто вибрати, де після отримання диплома шукати роботу та на які доходи можна розраховувати у цій галузі.

Великий попит у сьогоднішніх реаліях мають не тільки фахівці ІТ-індустрії, а й деяких креативних напрямків, наприклад, маркетингу. Робота у рекламі та маркетингу підходить для творчих людей з навичками продажів. Marketing — це сфера, яка постійно розвивається, а разом з нею — попит на співробітників. Перевірте, чи є у Вас схильність до цієї професії, якщо «Так», то який польський університет варто вибрати, де після отримання диплома шукати роботу та на які доходи можна розраховувати у цій галузі.

Де у Польщі варто вчитися на маркетолога?

Фахівці UP-STUDY звертають увагу на те, що для іноземців, які бажають отримати кваліфікацію у цій європейській країні, має значення форма власності навчального закладу. Державні ВНЗ, у першу чергу, просувають локальних жителів до вітчизняних компаній, тому з дипломом такого університету буде потрібно більше часу для працевлаштування. Також, навчання у публічних структурах у 2 рази дорожче, при цьому відсутній індивідуальний підхід. Зважаючи на викладене, рекомендуємо, бажаючи вивчити маркетинг або будь-яку іншу бізнес-спеціальність, віддати перевагу одній з наступних приватних структур:

До речі, у зв'язку зі зміцненням гривні, тепер навчання обходиться ще дешевше. Також, є можливість заощадити при вступі з нашим центром не тільки на оплаті послуг UP-STUDY, а й платежі за перший рік навчання, тому стежте за акціями на сайті компанії.

Робота у рекламі — де можна працевлаштуватися?

Якщо почати розгляд питання з визначення, то згідно з Інтернет-енциклопедією PWN, маркетинг — це діяльність, спрямована на визначення можливостей збуту продукту з урахуванням існуючих або потенційних потреб покупців у короткостроковій або довгостроковій перспективі та пов'язаних з ними дистрибуції, реклами, планування виробництва та дослідження ринку. Є багато видів маркетингу, наприклад, прямий, сенсорний або партнерський маркетинг.

Попри використовувану стратегію та інструменти, обов'язок фахівця з маркетингу полягає у тому, щоб охопити якомога більшу кількість одержувачів, щоб правильно представити продукт або послугу. Результатом ефективно проведеної рекламної кампанії є залучення фактичних та потенційних покупців до магазину (наприклад, незацікавленість у пропонованому на даний момент продукті, а прояв інтересу до інших пропозицій у майбутньому).

Маркетолог може працювати у рекламному агентстві, у відділі маркетингу комерційної, сервісної, культурної або медійної компанії.

Кому підходить робота маркетологом?

Успішна реклама компанії, продукту, послуги, заходи та іншого, є трудомістким та складним завданням. Ось чому компанії, які шукають людей, котрі працюють у маркетингу, надають перевагу кандидатам після великих досліджень, наприклад, маркетингу та менеджменту, реклами та нових медіа, зв'язків з громадськістю або пов'язаних з ними. Робота у рекламному відділі або маркетинговому агентстві зазвичай пов'язана з високим стресом, тиском для досягнення передбачуваних результатів та придбанням клієнтів, а також з необхідністю працювати під тиском часу. Не всі будуть працювати у цьому. Ідеальний кандидат повинен:

  • бути комунікабельним;
  • мислити нестандартно, мати багату уяву та бути креативним;
  • володіти високорозвиненими навичками продажів та ведення переговорів;
  • володіти аналітичним мисленням та високорозвиненими навичками;
  • вміти працювати з числами;

Маркетологу часто потрібно говорити хоча б однією іноземною мовою (зазвичай англійська), а також мати водійські права категорії B та використовувати комп'ютерні програми для прогнозування та аналізу ринку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини