ВНЗ Польщі. Каталог університетів з гарантією вступу

8202
Facebook Twitter
ВНЗ Польщі. Каталог університетів з гарантією вступу

Дана стаття допоможе майбутнім студентам з вибором міста і навчальної структури тому, що будемо вивчати польські вищі заклади з гарантованим вступом для українців.


Досвід успішних бізнесменів і знаменитих людей показує, що якісний диплом є шансом на придбання роботи, яка не тільки буде приносити високий дохід, але і моральне задоволення. На сьогодні, завдяки швидкому розвитку економіки та за умови глобалізації, є чудова нагода не обмежуватися вибором установ вищої освіти в місті, і навіть країні проживання. Відкриваються нові горизонти та можливості для вступу до ВНЗ сусідніх держав. Для українських абітурієнтів, вищі навчальні заклади Польщі — найперспективніший і доступний варіант з багатьох причин, які ми розкриємо нижче. Дана стаття допоможе майбутнім студентам з вибором міста і навчальної структури тому, що будемо вивчати польські вищі заклади з гарантованим вступом для українців.

Критерії вибору університету

Дуже важливо при виборі університету звернути увагу на наступні показники:

— місто, в якому розташований ВНЗ. Українським абітурієнтам варто віддати перевагу західним містам з їх установами освіти;— позиція в рейтингах Польщі та Європи;— тип власності: державний чи приватний. Для студентів з України — це важливий фактор тому, що після отримання диплома публічного університету буде складно знайти роботу. Пов'язано це з тим фактом, що державні навчальні заклади, в першу чергу, просувають поляків на вітчизняний ринок праці;— наявність знижок, стипендій та грантів;— відсоток працевлаштування відразу по закінченню навчання.

Як вибрати перспективний вищий навчальний заклад?

Вибір ВНЗ — це стратегічне рішення, яке буде прямо впливати на Ваше майбутнє, тому потрібно підходити до цього з повною відповідальністю. Як було раніше згадано, найбільш перспективно українцям вступати в навчальні заклади західній частині Польщі, або в великих містах. Чим більше місто з обраним університетом, тим вище диплом цінується роботодавцями. Важливу роль відіграє компанія, з допомогою якої Ви вирішили вступати. UP-STUDY має багаторічний досвід, і пропонує можливість сприяти Вашому вступу в рейтингові ВНЗ по більш як 350 напрямками, і ексклюзивними знижками на оплату навчання, або, можливістю отримати стипендію.

Установи вищої освіти зі 100% гарантованим вступом

Для того щоб бути впевненим в зарахуванні до лав студентів, краще звернутися в наші представництва за допомогою, а також вибрати один із запропонованих перспективних ВНЗ:

1. Університет Бізнесу у Вроцлаві (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu). Наййбільш достойний варіант для охочих вчитися і розвиватися у напрямку бізнесу і туризму.

2. Академія Фінансів і Бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula). Методичне і мотивуюче навчання по великій кількості спеціальностей в поєднанні з доступною вартістю.

3. Університет Банківської Справи у Вроцлаві (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu). Видатна школа бізнесу, з величезною матеріально-технічною базою та використанням інноваційних технологій.

4. Університет Банківської Справи в Познані (Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu). Популярний серед польського населення, тепер, завдяки нашій компанії, став доступний і українцям.

З викладеної інформації випливає, що ВНЗ Польщі є перспективним і вдалим варіантом для абітурієнтів, які хочуть отримати якісний європейський диплом. Для гарантованого вступу треба обирати перевірені університети і професійного посередника. Вартість послуг освіти на рівні з вітчизняними пропозиціями, але з огляду на котування диплома і можливість отримання стипендії, яка покриє більшу частину витрат, українські установи освіти залишаються далеко позаду.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

21.09 - День відкритих дверей - Навчання в Польщі 2025, 2026

Пропозиція

Запрошуємо Вас безкоштовно відвідати "День відкритих дверей у офісах UP-STUDY" та дізнатися як вступити у кращі ВНЗ Польщі зі знижкою 50%

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини