ВНЗ Польщі. Каталог університетів з гарантією вступу

7783
Facebook Twitter
ВНЗ Польщі. Каталог університетів з гарантією вступу

Дана стаття допоможе майбутнім студентам з вибором міста і навчальної структури тому, що будемо вивчати польські вищі заклади з гарантованим вступом для українців.


Досвід успішних бізнесменів і знаменитих людей показує, що якісний диплом є шансом на придбання роботи, яка не тільки буде приносити високий дохід, але і моральне задоволення. На сьогодні, завдяки швидкому розвитку економіки та за умови глобалізації, є чудова нагода не обмежуватися вибором установ вищої освіти в місті, і навіть країні проживання. Відкриваються нові горизонти та можливості для вступу до ВНЗ сусідніх держав. Для українських абітурієнтів, вищі навчальні заклади Польщі — найперспективніший і доступний варіант з багатьох причин, які ми розкриємо нижче. Дана стаття допоможе майбутнім студентам з вибором міста і навчальної структури тому, що будемо вивчати польські вищі заклади з гарантованим вступом для українців.

Критерії вибору університету

Дуже важливо при виборі університету звернути увагу на наступні показники:

— місто, в якому розташований ВНЗ. Українським абітурієнтам варто віддати перевагу західним містам з їх установами освіти;— позиція в рейтингах Польщі та Європи;— тип власності: державний чи приватний. Для студентів з України — це важливий фактор тому, що після отримання диплома публічного університету буде складно знайти роботу. Пов'язано це з тим фактом, що державні навчальні заклади, в першу чергу, просувають поляків на вітчизняний ринок праці;— наявність знижок, стипендій та грантів;— відсоток працевлаштування відразу по закінченню навчання.

Як вибрати перспективний вищий навчальний заклад?

Вибір ВНЗ — це стратегічне рішення, яке буде прямо впливати на Ваше майбутнє, тому потрібно підходити до цього з повною відповідальністю. Як було раніше згадано, найбільш перспективно українцям вступати в навчальні заклади західній частині Польщі, або в великих містах. Чим більше місто з обраним університетом, тим вище диплом цінується роботодавцями. Важливу роль відіграє компанія, з допомогою якої Ви вирішили вступати. UP-STUDY має багаторічний досвід, і пропонує можливість сприяти Вашому вступу в рейтингові ВНЗ по більш як 350 напрямками, і ексклюзивними знижками на оплату навчання, або, можливістю отримати стипендію.

Установи вищої освіти зі 100% гарантованим вступом

Для того щоб бути впевненим в зарахуванні до лав студентів, краще звернутися в наші представництва за допомогою, а також вибрати один із запропонованих перспективних ВНЗ:

1. Університет Бізнесу у Вроцлаві (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu). Наййбільш достойний варіант для охочих вчитися і розвиватися у напрямку бізнесу і туризму.

2. Академія Фінансів і Бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula). Методичне і мотивуюче навчання по великій кількості спеціальностей в поєднанні з доступною вартістю.

3. Університет Банківської Справи у Вроцлаві (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu). Видатна школа бізнесу, з величезною матеріально-технічною базою та використанням інноваційних технологій.

4. Університет Банківської Справи в Познані (Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu). Популярний серед польського населення, тепер, завдяки нашій компанії, став доступний і українцям.

З викладеної інформації випливає, що ВНЗ Польщі є перспективним і вдалим варіантом для абітурієнтів, які хочуть отримати якісний європейський диплом. Для гарантованого вступу треба обирати перевірені університети і професійного посередника. Вартість послуг освіти на рівні з вітчизняними пропозиціями, але з огляду на котування диплома і можливість отримання стипендії, яка покриє більшу частину витрат, українські установи освіти залишаються далеко позаду.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини