Вроцлавський технічний університет. Найпопулярніші спеціальності

7223
Facebook Twitter
Вроцлавський технічний університет. Найпопулярніші спеціальності

У даній статті ми висвітлимо особливості Вроцлавської Політехніки, а також найпопулярніші технічні спеціальності та інші польські освітні структури, де ними можна оволодіти.

Ні у кого, на сьогодні, не викликає сумнів необхідність технічних спеціальностей. Також, свою здатність у наданні великих можливостей довів європейський диплом, котрий признається всіма індустріально розвиненими країнами та, як показує практика, який обійдеться зовсім недорого. А де його краще отримувати українцям, як не у сусідній та дружній країні — Республіці Польща, перспективні університети якої відкривають вихід на міжнародний ринок праці. Говорячи про отримання технічної освіти у Польщі, не можна обійти увагою Вроцлавський технічний університет, який має понад сто років досвіду у наданні якісного навчання, передові методики та великий вибір спеціальностей. У даній статті ми висвітлимо особливості Вроцлавської Політехніки, а також найпопулярніші технічні спеціальності та інші польські освітні структури, де ними можна оволодіти.

Специфіка та вартість навчання у Politechnika Wrocławska

Як уже згадувалося, дана структура вищої освіти має багаторічну історію, за яку вона активно розвивалася, нарощуючи навчальний та матеріально-технічний потенціал. Бувши державним університетом, розташованим в одному з найбільш просунутих польських міст — Вроцлаві, на поточний момент ВНЗ навчає понад 35 тисяч студентів, як локальних, так з-за кордону. Це одна з найбільших установ освіти країни, а у національному рейтингу «Перспектива 2018 року» вона посіла друге місце, поступившись лише технічному університету Варшави.У студентів, які віддали перевагу цьому ВНЗ є можливість вибрати спеціальності, які присутні на дванадцяти факультетах, а це не менш ніж 40 напрямків. Найбільшу популярність мають факультети: Архітектури, Інформатики та Менеджменту, а також водного та наземного Будівництва.

Вартість навчання залежить від обраного освітньо-кваліфікаційного рівня, а також мови навчання (англійська або польська). В середньому польськомовні програми бакалаврату обходяться у 2500 євро, магістратури — 3000 євро за рік навчання, водночас англомовні курси для досягнення ступеня бакалавра коштують 3000 євро, на магістра — 4000 євро.

Найпопулярніші спеціальності та польські ВНЗ, в яких ними можна оволодіти

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY підкреслюють, що не завжди варто вибирати профільні університети, для придбання необхідної професії. Дуже часто, спеціальність можна знайти у ВНЗ загальної спрямованості, тим більше, що вартість може бути значно нижче. Таким чином, наші експерти пропонують розглянути кілька перспективних приватних польських освітніх структур, які мають технічні спеціальності та справедливу плату за навчальний рік:

1. Університет бізнесу у Вроцлаві, де плата на потрібні напрямки становить 1300-1950 євро (в залежності від мови).

2. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві. Має великий вибір технічних програм, а плата у півтора раза нижче, ніж у Вроцлавській політехніці.

3. Університет банківської справи у Вроцлаві, де плата на різні тех.спеціальності знаходиться у діапазоні 1083-1167 євро на рік.

З вищевказаної інформації випливає, що Вроцлавський технічний університет має багато актуальних спеціальностей та надає якісні знання. Але, водночас, варто враховувати, що вартість у цій державній структурі вищої освіти досить висока, тому, українцям й іншим іноземцям більш доцільно віддати перевагу приватному ВНЗ з необхідним напрямком. Як показує практика, це не тільки доступніше, але й набагато перспективніше, адже дозволяє вийти на міжнародний ринок праці та швидко працевлаштуватися.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини