ВНЗ Вроцлава зі 100% зарахування

1252
Facebook Twitter
ВНЗ Вроцлава зі 100% зарахування

Сьогодні приціл нашого об'єктива наведений на університети Вроцлава, тому ми розповімо про те, в які ВНЗ цього міста можуть вступити наші співвітчизники з абсолютною гарантією.

Міграцією українців до Республіки Польща вже нікого не здивувати. Різні категорії населення переїжджають до цієї європейської держави з метою придбання диплома у польських університетах, який буде визнаватися всіма індустріально розвиненими країнами, працевлаштування, котре, крім високого доходу, приносить і моральне задоволення або для возз'єднання з сім'єю. Варто підкреслити, що у разі, якщо є бажання не тільки тривалий час перебувати у РП, але на все життя зачепитися у цій або інших європейських країнах, то чим раніше здійснений переїзд на конкретній підставі, тим успішніше можна все реалізувати. Одним з обґрунтованих переїздів є міграція з метою навчання. Та, як показує практика, українців й інших іноземців найбільш перспективно навчатися у столиці, Вроцлаві та інших великих містах. Сьогодні приціл нашого об'єктива наведений на університети Вроцлава, тому ми розповімо про те, в які ВНЗ цього міста можуть вступити наші співвітчизники з абсолютною гарантією.

Освітні структури Вроцлава, в яких комфортно навчатися українцям й іншим іноземцям

Вроцлав — це важливе місто не тільки у масштабах країни, але і Європи, адже він є великим логістичним центром. З огляду на те, що він з року у рік динамічно процвітає, тут влаштувалися офіси великих іноземних корпорацій. Також він є центром в академічному, підприємницькому, науковому, освітньому, інвестиційному планах. Дивлячись на подібні обставини, природно, що отримана у цьому місті освіта відкриє безліч перспектив перед молодими кваліфікованими кадрами, серед яких швидке та успішне працевлаштування, успішна наукова діяльність або відкриття власного бізнесу з можливістю швидкого виходу на ринки інших країн. Вибираючи з майже тридцяти вроцлавських ВНЗ, варто віддати перевагу одному з приватних університетів, адже вони пропонують доступну плату, високу якість, індивідуальний підхід та просування на міжнародний ринок праці.

Що стосується гарантії вступу, скориставшись послугами компанії UP-STUDY, Ви неодмінно станете студентом того університету, який буде відповідати особистим вимогам та відкриє безліч перспектив для реалізації особистісного та професійного потенціалу. Зверніть пильну увагу на наступні установи вищої освіти:

1. Вроцлавський університет бізнесу. ВНЗ не тільки пропонує великий вибір спеціальностей двома мовами (польська та англійська), але й готує фахівців за топовим напрямками, серед яких варто виділити інформатику.

2. Університет банківської справи. Прекрасна освітня структура, яка пропонує велику кількість бізнес-спеціальностей зі справедливою платою за навчальний рік.

3. Вроцлавський університет менеджменту. Він має вже значну історію, завжди відрізнявся висококваліфікованим викладацьким складом, який може знайти підхід до кожного свого студента.

4. Міжнародний університет транспорту та логістики. Цей ВНЗ справжня знахідка для роботодавців, які зацікавлені у кадрах подібної спрямованості, а також студентів, що бажають розвиватися на терені логістики, експедирування або організації транспорту.

5. Вроцлавський університет природничих наук. Крім лояльної річної плати, він має добре обладнані аудиторії, лабораторії, надає хороший вибір напрямків досліджень та всі необхідні умови для ефективного навчання.

Отже, у Вроцлаві кожен абітурієнт зможе знайти університет, який буде відповідати його уявленням про якісне навчання. З дипломом, отриманим в одному з перерахованих ВНЗ відкриється маса можливостей швидкого працевлаштування у будь-якій з європейських держав. Щоб процес підбору ВНЗ, вступу, пошуку житла та відкриття візи не залишив неприємний осад, звертайтеся до наших представництв, та кваліфіковані співробітники UP-STUDY з радістю нададуть Вам допомогу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини