ВНЗ Польщі. Спеціальності з перспективою

10375
Facebook Twitter
ВНЗ Польщі. Спеціальності з перспективою

Польська вища освіта відповідає всім заявленим стандартам європейського навчання, а диплом — визнаний в усіх країнах світу. Всі ВНЗ в Польщі і їх спеціальності приваблюють багатьох іноземних студентів.


Республіка Польща — одна з близьких по духу сусідок українцям, яка є високорозвиненою в освітній сфері. Польська вища освіта відповідає всім заявленим стандартам європейського навчання, а диплом — визнаний в усіх країнах світу. Всі ВНЗ в Польщі і їх спеціальності приваблюють багатьох іноземних студентів через широкі перспективи, про які варто згадати. Плата за навчання не дорожче, ніж в Україні. Після закінчення, у Вас буде диплом з міжнародною кваліфікацією, який відкриває можливість працевлаштування на високооплачувану роботу.

Спеціальності з перспективою

Дослідження з працевлаштування за кордоном говорить про те, що на даний момент у польських роботодавців користуються попитом іноземні співробітники, обумовлено це великою імміграцією поляків та іншими чинниками. Список актуальних професій на сьогодні:1. Інженерні спеціалізації. Як в Польщі, так і в інших європейських країнах є необхідність в грамотних інженера з механіки, будівельних роботах і електроніці.2. Внаслідок зацікавленості польської держави в генній та біотехнологічній галузях, є потреба у фахівцях з мікробіології, хімії, фармацевтики та співробітників харчової промисловості.3. Професіонали в торговельній сфері. Потрібні менеджери з продажу фінансових/консалтингових послугах. Також, на ринку праці користуються попитом торгові представники косметичної, харчової, туристичної сфер.

4. IT-фахівці. Гостра нестача в цій сфері відчувається у польській країні. Найактуальніші ремесла: розробники програмного забезпечення, особливо в мобільних додатках, і програмісти. Останнім часом на другий план відходять дизайнери, бізнес-аналітики, фахівці з впровадження та управління проектами.5. Логістика. За кордоном перевагу віддають професіям менеджера з логістики/закупівель, планувальника постачання, інженера з обслуговування автотранспорту.6. Банківські працівники. Актуальні вакансії — це радники клієнта, які залучають людей до послуг певних банків, і клерки, що виконують письмову роботу.7. Економіка і бухгалтерський облік. Стабільний профіль, який не вийде з моди на ринку праці.Робочий персонал. Найбільше викликає ажіотаж ця галузь серед іноземців. Підприємствам завжди потрібні, як робочі (будівельники, електрики, зварювальники, водії, охоронці), так і керівники складами, коморами.8. Керівники. Важлива складова кожної компанії і підприємства. Людина, яка вміє дипломатично спілкуватися і має аналітичний склад розуму для управління. Завжди будуть користуватися попитом.

ВНЗ Польщі з перспективними професіями

Перспективні ВНЗ Польщі з актуальними галузями відбираються за такими критеріями:— висока якість навчання при доступній вартості;— перспектива працевлаштування, необхідність професії;— популярність ВНЗ серед українських абітурієнтів;— місце розташування, умови навчання та проживання;— закордонні стажування та міжнародні програми.Таким вимогам відповідають рейтингові польські вищі навчальні заклади:— охочих отримати диплом фахівця з логістики, з інженерії в сфері транспортних перевезень, комунікаційного будівництва, територіального планування рекомендується звернути увагу на Міжнародний Університет Логістики і Транспорту у Вроцлаві;

— менеджерів у сфері туризму, економіки, банківської справи та фінансів готує Академія Фінансів і Бізнесу Вістула;— фахівців в IT-сфері випускає Політехнічний Вроцлавський і Варшавський Університети;— дипломованих кадрів в бізнес-структурі забезпечує Західнопоморська Академія в Щецині.Вартість навчання та розширений список перспективних ВНЗ Польщі Ви можете дізнатися у наших представників.Підбиваючи підсумки, ми можемо сказати, що спектр необхідних ремесел досить широкий. При хорошому знанні мови, є можливість, крім основної роботи, знайти підробіток, який прямо або опосередковано буде стосуватися професії, та принесе додатковий дохід. Завдяки великій кількості центрів зайнятості, ярмарків праці та бюро робіт, Ви знайдете гідне застосування своїм професійним навичкам з високим рівнем заробітної плати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини