Вивчення польської мови в Польщі. Де краще почати вчити іноземну мову?

6132
Facebook Twitter
Вивчення польської мови в Польщі. Де краще почати вчити іноземну мову?

У даній статті наші кваліфіковані фахівці нададуть вичерпну відповідь на поставлене запитання, а також підкажуть, як вивчити польську безкоштовно.

Для всіх тих людей, які навчалися або планують вивчати іноземну мову, хочемо зауважити, що, до якого б рівня не були доведені знання, без постійного повторення та вдосконалення, вони, з часом, зійдуть нанівець. Тому, завжди потрібно надавати велике значення продовженню мовного навчання. Для тих українців, які планують вступати до установ вищої освіти Республіки Польща або необхідно освоїти цю мову для інших цілей варто знати, що, хоч польська й має схожі слова та деякі вимови, все ж, до процесу навчання варто підійти відповідально. Багатьох хвилює питання: «Де краще починати вчити незнайому раніше мову: на Батьківщині або в країні носіїв мови?». У даній статті наші кваліфіковані фахівці нададуть вичерпну відповідь на поставлене запитання, а також підкажуть, як вивчити польську безкоштовно.

Де вивчати іноземну мову? Які методи приносять найкращі результати?

Деякі вважають, що швидше за все можна опанувати незнайому мову безпосередньо у відповідному мовному середовищі. Насправді, як показує практика, ази варто осягати ще, перебуваючи на Батьківщині. Є два варіанти, які, згодом, приведуть до бажаного результату: самостійне навчання або мовна група. Обидва методи є ефективними, але, значно швидше дозволяє придбати розуміння основ польської — мовна школа та систематичні інтенсивні заняття в ній. При виборі школи, варто приділити увагу таким аспектам:— досвід підготовки;— кількість позитивних відгуків;— наявність серед викладачів носіїв мови;— наявність різних варіантів інтенсивності;

— гарне співвідношення між ціною та якістю;— можливість надання офіційного підтвердження (сертифіката) вчиненого рівня.При самостійному навчанні, краще за все слідувати такому планові:1. Розробка індивідуального плану навчання.2. Вибір відповідної навчальної літератури.3. Вибір аудіоматеріалу, який допоможе при вивченні правильної вимови алфавіту.4. Підбір та впровадження матеріалів для читання, прослуховування та повторення.Як ми вже помітили, обидва методи приносять свої позитивні результати, але, маючи труднощі з самодисципліною, краще звернутися до кваліфікованих фахівців. До речі, якщо є бажання вивчити польську мову та вступити до університету РП без проблем, варто звернутися до наших представництв. Компанія UP-STUDY всіляко дбає про своїх абітурієнтів, тому, дуже часто проводить акції, які дозволять навчитися польської мови, з тривалістю курсу в 120 (60) годин, абсолютно безкоштовно.

Вивчення локальної мови в Польщі

При деяких закладах вищої освіти Польщі існують мовні курси, але вони, в основному, проходять на платній основі. Безсумнівно, поринаючи в середу носіїв мови, доводиться інтенсивніше її вивчати. Для деяких це є аргументом, для більш швидкого вивчення. Але, інші абітурієнти починають ніяковіти, соромитися та на стільки засмучуються, що від навчання абсолютно немає сенсу. Деякі університети, такі як Академія Фінансів та Бізнесу Вістула у Варшаві пропонують безкоштовне навчання польської, протягом одного або двох місяців. Хоча, завжди приємніше приїжджати вже підготовленими. Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що, для хорошого освоєння будь-якої іноземної мови, їй потрібно приділити 6-8 місяців інтенсивного навчання. Починати вчитися (як самостійно, так і на курсах) краще ще на Батьківщині.

Далі, вже по приїзду в Польщу, якщо є можливість, можна скористатися нетривалими курсами, якщо такого шансу не надається, для початку, вистачить привезених знань, а з часом вони покращаться в процесі навчання у вищому навчальному закладі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини