Вивчення англійської мови онлайн — чи можливо це?

1570
Facebook Twitter
Вивчення англійської мови онлайн — чи можливо це?

Вивчити англійську можна різними способами, варто розглянути і вивчення мови онлайн. Ось кілька ідей про те, як вивчити мову за допомогою мережі.

Вивчити іноземну мову можна різними способами, які залежать від вимог учня та його намірів подальшого використання. Зараз українці стикаються з тим, що краще отримувати кваліфікацію за кордоном, оскільки у деяких країнах Європи вартість навчання не відрізняється від тієї, яка встановлена ​​в українських ВНЗ, але якість у рази вище. Наприклад, навчання у приватних польських освітніх структурах локальною мовою вимагає аналогічної установам України оплати, але бажаючи розвиватися у глобальному масштабі, наші земляки віддають перевагу англомовним курсам, навіть попри те, що вони трохи дорожче. Для того, щоб вчитися спеціальності, що викладається англійською, потрібно знати мову на високому рівні, причому цьому має бути відповідне підтвердження. Для її вивчення можна використовувати мовні школи, піти на репетиторство або спробувати вивчити матеріал вдома. Варто також розглянути вивчення англійської мови онлайн. Інтернет є корисним інструментом для поліпшення мовних навичок. Ось кілька ідей про те, як вивчити мову за допомогою мережі.

Використовуйте професійні мовні платформи

Онлайн курс англійської мови не повинен бути нудним або обмежуватися проходженням тестів та прослуховуванням записів. Завдяки таким платформ, як Tutlo, можна вчитися сучасним та ефективним способом, а головне, адаптованим до вікової категорії та рівня складності. Тутло (https://pl.tutlo.com/) дозволяє вивчати англійську онлайн з носіями мови, що дає відчутні переваги. Під час живих розмов з учителями з різних куточків світу учні можуть подолати страх говорити англійською та дізнатися різні акценти та фрази з розмовної мови. Мовні школи такого типу дозволяють адаптувати заняття до денного плану та помітити перші результати роботи через короткий час.

Читайте блоги та газети англійською мовою

Читання газет, блогів чи книг англійською мовою — це ще один спосіб покращити англійську онлайн.

При читанні контенту іноземною мовою можна не тільки розширити словниковий запас, а й навчитися формулювати речення. Для цього спробуйте прочитати вголос фрагменти контенту. Таким чином, Ви привчаєте свій мовний движок до іноземних речень та слів. Оскільки англійська не є рідною мовою, варто робити цю вправу якомога частіше. Крім того, читання контенту англійською буде розвивати здатність розуміти значення слів у контексті ситуації. Навіть якщо Ви не знаєте слова, можна здогадатися про його значення. Ще один плюс у тому, що при читанні Ви автоматично повторюєте словник та граматику,

Дивіться серіали та фільми в оригіналі

Популярні потокові платформи, такі як Netflix, HBO або Prime Video, дозволяють дивитися фільми та серіали в оригіналі. Вони надають можливість вибирати польські або англійські субтитри. Завдяки цьому можна поглибити словниковий запас та стежити за подіями на екрані, а при необхідності дивитися на субтитри, коли слово або речення важкі для розуміння. Якщо Ви не дуже просунуті в іноземній мові, варто віддати перевагу для початку анімації або мультфільмам.

Кращі польські університети з англомовними курсами

Фахівці UP-STUDY звертають увагу на те, що у приватних університетах РП, як польськомовні, так і англомовні курси обходяться дешевше, ніж у державних, не поступаючись у питаннях якості. Великий вибір напрямків досліджень обома мовами вдасться знайти у:

Якщо Вас цікавить розширений список ВНЗ зі спеціальностями англійською мовою, звертайтеся до будь-якого з представництв.

Підсумовуючи, зауважимо, що отримати знання іноземної мови при правильному підході можна й з допомогою онлайн навчання. Фахівці UP-STUDY намітили деякі з найбільш популярних способів вивчення англійської мови в Інтернеті. Завдяки їм та регулярності, можна бути впевненими, що рівень мови підвищиться. Але, щоб вступити на англомовний курс, потрібно отримати сертифікат, котрий підтверджує рівень набутих знань. Для цього потрібно звернутися до офіційної мовної школи або підрозділу, які мають дозволи тестувати та видавати відповідні документи.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини