Виграйте стипендію Zalando на суму 12 000 злотих!

6134
Facebook Twitter
Виграйте стипендію Zalando на суму 12 000 злотих!

Всі студенти установ вищої освіти Республіки Польща, які бажають дізнатися більш детально всі умови конкурсу, можуть отримати таку інформацію, прочитавши цю статтю.

Спеціально для студентів польських університетів, магазин Zalando підготував унікальний конкурс. Дану пропозицію не можна проігнорувати, оскільки головний приз становить до 12 000 злотих. Варто особливо підкреслити, що призовий фонд не обмежується цією сумою. На додаток до стипендії, учасники матимуть можливість виграти подарункову карту або підписку на платформу електронного навчання Skillshare. Всі студенти установ вищої освіти Республіки Польща, які бажають дізнатися більш детально всі умови конкурсу, можуть отримати таку інформацію, прочитавши цю статтю.

Щоб виграти стипендію, необхідно надати вичерпну відповідь на наступне питання:

"Які зміни будуть спостерігатися щодо покупок в інтернет-магазинах у Польщі в найближчі 10 років?".

Для того, щоб взяти участь та відправити власну відповідь, можна перейти за посиланням для учасників конкурсу: http://konkurs.dlastudenta.pl/zobacz/Stypendium_Zalando,103648.html

Форма відповідей учасників може бути будь-якою (наприклад, есе, відео, презентація). Три самих натхненних, далекоглядних відповіді будуть винагороджені. Переможець отримає стипендію Zalando у розмірі 12 000 злотих. Людина, яка посяде друге місце, отримає подарункову карту для використання в інтернет-магазині Zalando, а володар третього місця виграє річну підписку на платформі електронного навчання Skillshare.

Журі конкурсу складається з молодих та динамічних фахівців, які, в основному, відповідають за маркетинг у компанії. При оцінці робіт, вони будуть керуватися такими аспектами, як: інноваційність ідеї, розуміння ринку електронної комерції, а також здатність переконувати в особистому баченні.Організатори конкурсу прагнуть до кого, щоб учасники включили уяву та заново винайшли індустрію електронної комерції або змогли знайти рішення самої прикрої проблеми, яка відволікає клієнтів від покупки в Інтернеті. Також, організатори проекту закликають: «Отримуйте задоволення від футуролога та переконайте фахівців з Zalando у своєму баченні."

Zalando — лідер ринку електронної комерції в Європі

Zalando є одним з найбільших та найбільш інноваційних інтернет-магазинів, що спеціалізуються на одязі та навчанні поштою. Спочатку, він працював тільки в Німеччині, але тепер його пропозиція доступна практично в усіх куточках Європи. Хоча він увійшов на ринок Польщі тільки у 2012 році, Zalando майже відразу завоював серця шанувальників взуття, одягу та аксесуарів бренду. Те, що компанію відрізняло від конкурентів з самого початку виходу на польський ринок — безумовно, безкоштовна доставка та безкоштовне повернення. Це далекоглядне рішення означало, що Заландо штурмував нішу найпопулярніших інтернет-магазинів. Повільно, обидві ці речі стають стандартними для все більшої кількості конкуруючих магазинів. Проте німецька компанія не була б настільки успішною, якби не її широкий асортимент оригінальних продуктів від найпопулярніших брендів. Деякі з них не мають великого попиту в будь-яких інших магазинів Польщі.

Ціни на пропоновану продукцію також важливі — як відомо, в інтернет-магазині Zalando можна придбати одяг, взуття та аксесуари від великих брендів за цілком доступними цінами, що відображає високу популярність їх пропозиції. Якщо виникне бажання ознайомитися з товарами прямо зараз, можна використовувати код знижки, який дасть можливість заощадити 12% при кожній покупці. Поточні коди, дисконтні купони та знижки в магазині Zalando.pl можна знайти на сторінці https://kupony.dlastudenta.pl/zalando.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини