Варшавські академії та вищі школи для українських абітурієнтів

1149
Facebook Twitter
Варшавські академії та вищі школи для українських абітурієнтів

У статті ми розповімо про найперспективніші академії та вищі школи, які відкривають великі можливості не тільки перед локальними громадянами, а й перед іноземцями з різних країн СНД та світу у цілому.

В Україні змінюється політична ситуація, влада та настрої громадськості, але незмінне бажання багатьох громадян вчитися за кордоном, адже поки особливої ​​стабільності та впевненості у перспективному працевлаштуванні після отримання бажаної професії не спостерігається. Оптимальною країною для отримання потрібної кваліфікації та навчання затребуваної спеціальності є Республіка Польща. Це європейська країна, університети якої здатні запропонувати високу якість навчання зі справедливою платою за академічний рік. Проте, і у Польщі не всі ВНЗ однаково хороші для іноземних кандидатів на навчання. Оскільки багато молодих людей орієнтовані на столицю РП — Варшаву, у статті ми розповімо про найперспективніші академії та вищі школи, які відкривають великі можливості не тільки перед локальними громадянами, а й перед іноземцями з різних країн СНД та світу у цілому.

До яких Варшавських ВНЗ варто вступати іноземцям у Польщі?

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY не втомлюються підкреслювати, що державні університети Польщі, як і будь-який інший країни Європи, більшою мірою орієнтовані на навчання та просування корінних жителів. Зважаючи на це, маючи диплом публічного навчального закладу, нерезиденту буде у рази складніше працевлаштуватися на польській території. На противазі знаходяться приватні університети, академії та вищі школи, які не тільки здатні знайти індивідуальний підхід до кожного учня, але, й націлені на міжнародні відносини, тим самим просуваючи своїх студентів на стажування (практику, міжнародний обмін) у країні та за кордон. Зважаючи на це, кандидатам на навчання у Польщі, націленим на столичні ВНЗ, варто віддати перевагу одній з приватних академій або вищих шкіл.

Рекомендуємо розглянути наступні обрані установи, які пропонують великий вибір англомовних та польськомовних спеціальностей, адекватну річну плату, інтернаціональне середовище навчання та великі перспективи:

1. Академія фінансів та бізнесу Вістула. ВНЗ має великий вибір програм навчання. Середня ціна року навчання становить 1200 євро — польською мовою, 2200 євро — англійською. Тут Ви знайдете топові напрямки, викладання за якими проводиться за передовими методиками. Вона навчає студентів з більш, ніж п’ятдесятьох країн світу, що робить її інтернаціональною у корені.

2. Академія суспільних наук — більш гуманітарно орієнтований ВНЗ. Займає високі позиції у національних рейтингах. Дозволяє навчатися будь-якою з двох мов, а середня вартість освітнього року становить 1500 євро. Бувши еталоном польської освіти, академія однаково приваблива, як для локальних, так і для іноземних громадян.

3. Академія Леона Козмінського. Цей ВНЗ є завсідником світового рейтингу, такого як Financial Times, а також лідером багатьох внутрішньопольських ранжирувань у категоріях «найкращий приватний університет» або «партнер року».

Він впроваджує інноваційні технології до навчального процесу, а також має прекрасну програму МВА, яка у 2019 році була відзначена у топ 100 курсів у світі за версією Financial Times.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що у столиці є ще, як мінімум 3 ВНЗ, які варті уваги. Ними є: Варшавська вища школа менеджменту, університет психології та гуманітарних наук, а також Університет Сівітас. Якщо Ви зацікавлені у будь-якому із запропонованих ВНЗ, варто звернутися за посередництвом у процесі вступу до фахівців UP-STUDY, які нададуть допомогу на всіх етапах зарахування.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини