Варшава. ВНЗ Варшави з гарантією вступу

6936
Facebook Twitter
Варшава. ВНЗ Варшави з гарантією вступу

У Варшаві сконцентрована чимала кількість найпрестижніших університетів Польщі які з радістю Вас приймуть на навчання. У цій статті ми розглянемо, як гарантовано вступити українському абітурієнту до ВНЗ Варшави.


У Варшаві сконцентрована чимала кількість найпрестижніших університетів Польщі які з радістю Вас приймуть на навчання. У цій статті ми розглянемо, як гарантовано вступити українському абітурієнту до ВНЗ Варшави. Розглянемо всі можливі і неможливі варіанти, дамо рекомендації і з'ясуємо ціну освіти в столиці Польщі. Ну що, поїхали.

Чому Варшава?

Польща є найбільш популярною і доступною для українських абітурієнтів в плані здобуття вищої освіти в Європі. Згідно зі статистикою, яку передала Польща в Міністерство освіти і науки України, в польських вузах навчається зараз приблизно 60 тис. студентів з України. Частка українців серед іноземних студентів становить понад 42%. Якщо Ви хочете отримати престижну освіту, то обов'язково повинні розглянути варіант навчання в столиці Польщі. Варшава — це величезний мегаполіс з великим населенням і з безмежними можливостями. На освітньому ринку зосереджені як державні, так і приватні університети. Навчання і дозвілля в Варшаві точно не буде нудним, адже в столиці дуже багато культурних місць, де Ви можете цікаво провести час з новими друзями. У Вас буде шанс прогулятися по старому місту, який був внесений до списку спадщини ЮНЕСКО.

Університети Варшави

Академія фінансів та бізнесу Вістула - Akademia Finansów i Biznesu Vistula. Академія заснована в 1996 році, є престижним навчальним закладом з балансом ціни і якості. Навчання у Вістулі дає унікальну можливість отримати якісну освіту. Дає шанс практично закріпити свої навички, що покращує підготовку випускника до роботи. Місія академії дати шанс на працевлаштування випускників в таких областях як економіки і комп'ютерної технології. Випускники академії мають відмінну кваліфікацію і можливість вести свій бізнес у всьому світі. Академія співпрацює з відомими по всьому світу фірмами як: Microsoft, Business Centre Club, Oracle, Polska, Alior Bank, Ciech, Saint-Gobain, IBM. Ці компанії беруть участь в розробці навчальних програм, дають можливість пройти оплачувану практику і можливість майбутнього працевлаштування. Навчання в академії проводитися на двох мовах на вибір: польський або англійська. Плюс навчання польською мовою, так це те що це дешевше (від $1300 в рік). Але якщо ж студент вибере англійську мову (вiд $2800 в рік), то йому відкриваються набагато більше можливостей після закінчення. Студент після закінчення отримує подвійний диплом: польську та англійську.

Академія Суспільних Наук - Społeczna Akademia Nauk w Warszawie. Університет перебуває на другому місці в рейтингу польських приватних ВНЗ. Навчання проводитиметься польською та англійською. Університет готує бакалаврів, магістрів, аспірантів. Прохідний бал для вступу 9,0. SAN тісно співпрацює з американським університетом Кларк (USA), в якому можна отримати ступінь магістра. Сам університет перебувати в самому центрі Варшави, заснований в 1994 році. Університет дає шанс пройти міжнародну практику і стажування. Вартість навчання від 1 091 до 1829 євро на рік.

Академія Леона Козмінського - Akademia Leona Kozminskiego - відомий бізнес ВНЗ і займає перше місце в рейтингу кращих ВНЗів Польщі та Східної Європи з 1998. Університет є престижним в рамках програми UP-STUDY "Навчання в Польщі". Це найкраща бізнес школа в Центральній і Східній Європі. Навчання проводитиметься польською та англійською мовами. В академії готують як бакалаврів так і магістрів. Вартість навчання відповідає якості (від 1524 до 6262 євро на рік). При Академії також працює Центр праці та кар'єри, який допомагає студентам у працевлаштуванні, виборі проходження практики та стажування, організовує зустрічі з роботодавцями, проводять конференції та курси.

— Варшавський Університет Менеджменту - Wyższa Szkoła Menedżerska- входить в ТОП5 кращих університетів Польщі по рейтингу UP-STUDY. Університет популярний тим, що має доступну вартість і високий рівень викладання. Основними напрямками вважаються: менеджмент, право та інформатика. Університет має найбільший і красивий кампус в Варшаві. Університет співпрацює з закордонними вузами, що дає можливість студентам навчатися за обміном в 10-ти країнах. Навчання проводитиметься польськими та англійськими мовами. ВНЗ готує ступені бакалавра і магістра (польська мова). Вартість навчання від 857 до 1760 євро на рік.

ВНЗ Варшави. Вартість навчання

Освіта, в принципі, як в державних так і в приватних вищих навчальних закладах для іноземців не безкоштовна, але багато установ Варшави для українців пропонують безкоштовні програми навчання. Вступити на безкоштовне навчання можна на конкурсній основі. Карта поляка дає можливість потрапити на бюджетне місце. Також, якщо Ви маєте атестат з відзнакою і проходите вступні бали — це дає Вам шанс на безкоштовну освіту. В цілому навчання за кордоном для українців на прикладі ВНЗ Варшави дуже навіть доступне. Процедура вступу для українців не є складною. Тим не менш, якщо Ви зважилися вступати до ВНЗ Варшави, в цьому Вам допоможе компанія UP-STUDY. Вибираючи нас, ви отримуєте професійну співпрацю і безпечну освіту в Польщі. Співпраця з нашими фахівцями вбереже Вас від несподіваних неприємностей, зайвих фінансових витрат і нервів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини