В яких містах Польщі найбільш перспективно навчатися?

5192
Facebook Twitter
В яких містах Польщі найбільш перспективно навчатися?

У даній статті ми поділимося інформацією щодо того, в яких польських містах найбільш перспективно навчатися, а також які можливості відкриваються з європейським дипломом.

Як показує практика, в Україні здобувати вищу освіти стало дуже дорого, до того ж недостатньо перспективно. Через корупцію, яка присутня майже у кожному університеті, а також з огляду на застарілі методики, студенти не можуть придбати ті знання та навички, які потрібні роботодавцям. Тому, прагматичні абітурієнти все частіше віддають перевагу придбанню кваліфікації в європейських структурах вищої освіти. Оскільки Республіка Польща знаходиться у безпосередній близькості до нашої країни, а її навчальні структури здатні надати якісний європейський диплом, зі справедливою платою за навчальний рік, українці мігрують до цієї держави для придбання професії. Як і в інших країнах, у Польщі вчитися вигідно не у всіх містах. У даній статті ми поділимося інформацією щодо того, в яких польських містах найбільш перспективно навчатися, а також які можливості відкриваються з європейським дипломом.

Цікаві польські міста з перспективними університетами

Вибираючи місто для навчання, варто детально вивчити такі фактори, як:

— локація та близькість до інших важливих європейських міст;

— ситуація на ринку праці;

— роль в економіці країни;

— наявність у ньому міжнародних компаній;

— рівень життя та рівень необхідних витрат на організацію побуту.

На думку експертів центру польської освіти UP-STUDY, на поточний момент найперспективнішим та комфортним польським містом, в якому українцям варто здобувати вищу освіти є Вроцлав. Він знаходиться у безпосередній близькості до інших міст Європи, а також є центром логістики, бізнесу, науки, досліджень, культури та підприємництва.

Дипломовані фахівці, після отримання кваліфікації можуть у перші кілька місяців знайти хорошу високооплачувану роботу у Вроцлаві чи переїхати, наприклад, до Берліна. У місті розташувалася велика кількість головних офісів міжнародних компаній. Для того, щоб отримати якісну освіту з доступною платою у Вроцлаві, варто віддати перевагу одній з наступних навчальних структур:

1. Університет Хендльова.

2. Університет банківської справи.

3. Університет менеджменту.

Безсумнівно, перспективним для іноземців, як і локальних громадян буде навчання у столиці Польщі — Варшаві. Бувши академічним центром, місто відкриває масу можливостей перед дипломованими фахівцями. Не важко буде як знайти місце для проходження стажування або підробітку, так і для довгострокового працевлаштування. Також, бажаючи розвиватися в культурному плані, у студентів варшавських ВНЗ завжди є можливість відвідувати різноманітні фестивалі, відкриті бізнес-зустрічі, конференції та багато подій різного напрямку.

Вибираючи університет у польській столиці, варто віддати перевагу одному з таких ВНЗ:

1. Академія фінансів та бізнесу Вістула.

2. Академія суспільних наук.

3. Університет соціальних та гуманітарних наук.

4. Університет менеджменту.

Що дає європейський диплом?

По-перше, з європейським дипломом, отриманим в одному із запропонованих університетів є можливість працювати як в Польщі, так і в будь-який інший індустріально розвинутій країні, оскільки він визнається майже в усьому світі. По-друге, знань та навичок, набутих під час навчання досить навіть для того, щоб відкрити свою справу. По-третє, не підтверджуючи кваліфікацію можна продовжити наукову діяльність у будь-якому інституті, попри локацію.

Підсумовуючи, варто зауважити, що вчитися у Польщі перспективно та не дорого, але, щоб отримати максимум можливостей, варто віддати перевагу одному із запропонованих міст з їх ВНЗ. Також, нагадаємо, що кваліфікація, отримана в освітніх структурах РП не вимагає підтвердження та дозволяє знайти роботу у глобальному масштабі. Під час навчання, студент розвивається не тільки як професіонал, але і як особистість, що допомагає повністю реалізуватися у житті.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини