UrbanCart — проїзний на всі види транспорту в Польщі. Як оформити?

14162
Facebook Twitter
UrbanCart — проїзний на всі види транспорту в Польщі. Як оформити?

Дана стаття буде корисною для всіх іноземних громадян, які прибули до Польщі на тривалий термін через те, що ми розповімо, про особливості UrbanCart, та її переваги.

Громадський транспорт в Республіці Польща, вельми незвичний для приїжджих з України, Республіки Білорусь, та навіть для європейців з деяких країн. Річ у тому, що вся система, яка в кожному місті обслуговується своєю компанією (можливо кількома), продумана з педантичною скрупульозністю.

Причому, городяни настільки звикли відповідально ставитися до придбань потрібного квитка, або своєчасного поповнення проїзний карти, що, ні у кого не виникає й думки,

обійти дані правила. Найбільші витрати на міські проїзди будуть в разі, якщо Ви будете купувати одноразові талони, вибираючи проїзний — можна істотно знизити витрати. Дана стаття буде корисною для всіх іноземних громадян, які прибули на навчання до Польщі на тривалий термін через те, що ми розповімо, про особливості UrbanCart, та її переваги.

Що таке UrbanCart?

Розглянемо транспортну систему та особливості проїзного на будь-які види транспорту, на прикладі міста Вроцлав, бо він є столицею Силезії, великим логістичним центром, щорічно приймає не тільки сотні тисяч іноземних студентів, а й громадян з інших держав, які приїхали працювати за довгостроковим контрактом. Відповідно, виникає потреба користуватися всіма видами транспорту, які тут є в наявності: метро, ​​трамваї, швидкісні та повільні потяги, автобуси. Якщо купувати разовий квиток, який коштує 4 злотих та обмежений за часом (1 година), тоді в місяць Ви витратите не менше 250 злотих. Доцільніше придбати UrbanCart, яка являє собою пластикову іменну картку, з присутньою на ній фотографією власника, та служить електронним квитком на весь громадський транспорт Вроцлава.

URBANCARD Wrocław City Card — продукт, який, на поточний момент, має масу переваг: використовується для безконтактних платежів, при втраті або в разі крадіжки, можна відновити з повною інформацією по карті, проста у використанні, безпечна, здатна підтримувати нові опції.

Як оформити URBANCARD Wrocław City Card?

Можна зробити це трьома способами:— звернутися в службу підтримки клієнтів;— прийти для оформлення в пункти обслуговування клієнтів;— відправити електронну анкету через веб-сайт.У будь-якому випадку, потрібно надати фотографію, розмірів 25*30мм, а також, особисті дані, зручним для Вас способом. З моменту звернення в один з центрів або пунктів, картку можна забрати, по закінченню 5 днів, після заповнення заяви. Якщо оформлення відбувалося через інтернет, тоді, Ви отримаєте два листи, один з яких буде вміщати код, який потрібно назвати в офісі, при отриманні UrbanCart, а другий, із запрошенням, відвідати у зручний час відділення та забрати карту. Щоб її використовувати, потрібно закодувати електронний квиток. Для кодування, необхідно звернутися до продавця-кодувальника у точках продажу, або додати у читання карти пам'яті замаркований квиток, в автоматі транспортної компанії.

У Вроцлаві також діє URBANCARD Студент Card Electronic, формальності по якій потрібно врегулювати в офісі, та активувати в системі URBANCARD наступні ідентифікаційні картки: Університету Банківської Справи, Університету Економіки та інші.

Підбиваючи підсумки спеціалісти UP-STUDY зауважують, що, при первинному зверненні UrbanCart видається абсолютно безкоштовно, витрати будуть тільки на фотографію. Це дуже зручна карта, яка, коли Ви навчитеся нею користуватися, принесе масу переваг, та заощадить багато часу та коштів. Ще одним позитивним моментом є те, що при втраті, її швидко можна відновити.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини