UP-STUDY Програма №1 серед 4-ох рейтингових університетів Польщі у 2013 році

5934
Facebook Twitter
UP-STUDY Програма №1 серед 4-ох рейтингових університетів Польщі у 2013 році

За результатами вступної кампанії 2013-го року Програма UP-STUDY отримала відзнаку як Програма №1 за кількістю студентів зарахованих на навчання серед 4-ох найрейтинговіших ВУЗів Польщі. Дякуємо Вам за довіру.

За результатами вступної кампанії 2013-го року, Програма UP-STUDY отримала відзнаку як Програма №1 за кількістю студентів, зарахованих на навчання до 4-ох найрейтинговіших ВНЗ Польщі. Дякуємо Вам за довіру.

Освітня програма №1

Рік що минув, став найкращим підтвердженням популярності Програми UP-STUDY "Навчання в Польщі" серед українських абітурієнтів. Програма отримала численні нагороди та подяки університетів Польщі, серед числа яких Подяка ректора Вроцлавського Університету Логістики та Транспорту за ефективну співпрацю у 2013 році та оцінка якості роботи Програми "Навчання в Польщі" Польськими ВУЗами.

За 2013 рік було зроблено багато роботи, щоб забезпечити якісний процес вступу та зарахування абітурієнтам. Але наші старання не виявилися марними. Ми отримали найвищі позиції у рейтингах зарахування студенів серед 4-ох рентиговий ВУЗів Польщі, а саме:

— Місце №1 серед числа студентів: Академія Фіінансів і Бізнесу Вістула (Варшава)— Місце №1 серед числа студентів: Університет АЛЬМАМЕР (Варшава)— Місце №1 серед числа студентів: Університет Бізнесу та Управління (Люблін)— Місце №1 серед числа студентів: Університет Логістики та Транспорту (Вроцлав)

Також, варто відмітити, що студенти нашої Програми першими в Україні у більшості представлених ВУЗів отримали бронювання місць у кімнатах найкращих (часто нових) гуртожитків Польщі.

Роботу програми високо оцінив керівний склад університетів-парнерів, та дав свою оцінку роботі Програми UP-STUDY:

- Керівник міжнародного відділу Академії Вістула Леонід Маркусик:"Програма UP-STUDY є одним з пріоритетних партнерів Академії Фінансів і Бізнесу Вістула, яка гарно працює та піклується про абітурієнтів та студентів. Ми рекомендуємо співпрацю з програмою UP-STUDY для вступників в Академію Вістула."

- Помічник Ректора WSPA Марія Мазур:
"Программа UP-STUDY является официальным представителем Высшей Школы Предпринимательства и Администрации в Люблине. Мы рекомендуем UP-STUDY как надежного партнера для поступления в наш Вуз с территории Украины. Специалисты UP-STUDY на профессиональном уровне расскажут Вам про наш Вуз и подготовят Вас к поступлению в ВШПА."

- Керівник міжнародного відділу АЛЬМАМЕР Оксана Матцюк:"Програма UP-STUDY є надійним партнером нашого університету. У офісі Програми UP-STUDY Ви зустрінете спеціалістів, які дадуть Вам відповіді на всі запитання про наш університет. Ми рекомендуємо скористатися послугами UP-STUDY абітурієнтам, які хочуть навчатися в ALMAMER."

- Керівник міжнародного відділу університету Логістики Дмитро Мармура:
"
Программа UP-STUDY является стратегическим партнером Международного Университета Логистики и Транспорта во Вроцлаве. Мы рекомендуем UP-STUDY как перспективного и ответственного партнера нашего университета, добросовестно относящегося к процессу подготовки документов к поступлению и репрезентации наших интересов на территории Украины"

Також, хочемо подякувати всім абітурієнтам 2013 року за терпіння та розуміння на протязі всіх етапів вступу. За результатами опитування 99% учасників програми (діючих студнентів) є задоволеними участю у Програмі UP-STUDY та процесом вступу та зарахування та з радістю рекомендуватимуть знайомим вступ до Польщі через Програму UP-STUDY.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини