Розіграш грантів на безкоштовне навчання у SWPS серед студентів UP-STUDY

9262
Facebook Twitter
Розіграш грантів на безкоштовне навчання у SWPS серед студентів UP-STUDY

Три гранти на безкоштовне навчання від найбільшого університету Польщі SWPS незабаром будуть розіграні серед учасників Центру польської освіти UP-STUDY

Три гранти на безкоштовне навчання від найбільшого університету Польщі SWPS, незабаром будуть розіграні серед учасників Центру польської освіти UP-STUDY. Умови розіграшу представлені нижче.

Університет SWPS, виключно в рамках співпраці з Програмою UP-STUDY, пропонує 3 безкоштовних місць/грантів для талановитих молодих людей з України.

Один грант покриває навчання на стаціонарній формі на факультеті:- Психології (Психологія бізнесу) SWPS в м. Сопот- Права в м. Познань- Журналістики (Public Relations) в м. Вроцлав.Усі студенти UP-STUDY, які будуть навчатися в SWPS, мають можливість з 2 року навчання брати участь в програмі Еrasmus plus - грант від ЄС на 1-2 семестри до одного із 70 Європейських партнерів-університетів в 25 країнах.

З метою відкритого конкурсу, Університет SWPS дає для кандидатів завдання, на основі якого буде визначено імена переможців, які одержать безкоштовні місця на попередньо обраних (при подачі документів в Києві) факультетах. Імена та роботи учасників будуть офіційно оприлюднені на сайті Університету та на сайті Програми UP-STUDY. Наразі, до другого туру конкурсу представлені студенти, учасники освітньої виставки SWPS (яка відбулася 2 лютого у Києві. Організатор - "Центр польської освіти UP-STUDY"), між якими буде визначено трьох переможців, які отримують гранти на безкоштовне навчання

Бажаємо успіху учасникам! Нагадуємо, що офіційні результати конкурсу будуть оприлюднені 30 березня на офіційному сайті Університету SWPS та офіційному сайті Центру польської освіти UP-STUDY.

Університет Вищої соціальної Психології та Гуманітарних наук” Організатор UP-STUDY Центр польської світи

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини