Університети Польщі з безкоштовним навчанням

6510
Facebook Twitter
Університети Польщі з безкоштовним навчанням

Сьогодні ми розглянемо всі варіанти вступу на бюджетне відділення до польських установ вищої освіти, а також, університети і програми, які пропонують участь в конкурсі на завоювання стипендіального гранту.

Республіка Польща вже кілька десятиліть позиціюється в свідомості абітурієнтів як країна, яка надає якісні послуги вищої освіти. Крім отримання європейського диплома, існує ряд переваг, які схиляють все більше іноземців, до вибору навчання саме на території польської держави. Найбільш явними з них варто виділити низьку вартість навчання, а також, величезну кількість пропозицій безкоштовної освіти, і можливість завоювання грантів і стипендій. Сьогодні ми розглянемо всі варіанти вступу на бюджетне відділення до польських установ вищої освіти, а також, університети і програми, які пропонують участь в конкурсі на завоювання стипендіального гранту, сума якого допоможе покрити частину або всі навчальні витрати.

Як вчитися в Польщі безкоштовно?

Дешевою освітою за кордоном вже нікого не здивувати, але, більшість Європейських країн висувають такі умови, які часто відлякують претендентів. Серед найпоширеніших: адміністративні збори, значні суми на банківському рахунку, високий рівень знання державної мови, і захмарні середні бали в атестаті зрілості. У цьому плані, польська республіка ставиться більш лояльно, а також, крім загального конкурсу надає ще кілька можливостей, якими можуть скористатися всі охочі навчатися у вищих навчальних закладах даної країни. Найпоширенішими є: навчання з Картою Поляка або Картою побиту, які дозволяють вступати в державні університети на рівних правах з поляками. Також, всі охочі вступати після дев'ятого класу мають можливість отримання середньої спеціальної освіти в коледжах і технікумах без плати за навчання. В наявності є, також, конкурси на отримання різних грантів від ВНЗ, дослідницьких центрів, зацікавлених організацій та компаній, які є посередниками між абітурієнтом та установою вищої освіти.

Унікальна пропозиція на отримання гранту від центру польської освіти UP-STUDY

Дуже важливо іноземному абітурієнтові правильно обрати вищий навчальний заклад, адже від цього рішення залежить, які витрати він понесе за час навчання, як швидко вони окупляться, чи буде цінний диплом роботодавцями та наскільки швидко можна працевлаштуватися, після закінчення ВНЗ. Українським абітурієнтам варто вибирати приватні університети, бо вони мають налагоджені контакти з іноземними роботодавцями, та пропонують своїм студентам не тільки стажування за кордоном, а й допомагають знайти гідну роботу в великих міжнародних компаніях. Тільки така величезна та впливова компанія, якою є UP-STUDY, могла організувати для своїх клієнтів програму отримання 27 грантів. На сьогодні, є можливість отримати одну з ексклюзивних знижок в 50%на перший рік навчання. У програмі можуть взяти учасники всі охочі, які подадуть документи та укладуть договір з нашою компанією в період дії вступної кампанії 2018-2019 року. Університети, на які поширюється дана пропозиція:

  1. Вроцлавський Університет Бізнесу.
  2. Академія Фінансів і Бізнесу Вістула.
  3. Університет Банківської Справи у Вроцлаві.
  4. Академія Громадських Наук у Варшаві, Лодзі та Кракові.
  5. Західнопоморський Університет Бізнесу в Щецині.

Кількість розподілено наступним чином: на Академію Суспільних Наук виділено 7 стипендій, на інші ВНЗ по 5 місць.

Це ще не всі переваги для тих, хто вибере співпрацю з центром UP-STUDY, у зв'язку з дією безвізового режиму, компанія пропонує вступ до польських університетів без плати за послуги сприяння. За більш детальною інформацією по обох акційних пропозиціях звертайтеся в наші представництва, в 26 містах України.Підбиваючи підсумки особливо підкреслимо, що вступ в польські установи вищої освіти буде легким і швидким, якщо Ви правильно виберете хорошого помічника, досвідченого та компетентного в цих питаннях. Також, безкоштовна освіта стає доступнішою з кожним роком, і тепер, завдяки нашому центру, Ви можете отримати якісний європейський диплом, з мінімальними витратами. ВНЗ Республіки Польща широко відкривають двері іноземним студентам, але для українців, щорічно існують особливі пропозиції, якими не здатні похвалитися навіть самі лояльні вітчизняні університети. Варіантів гідних уваги багато, головне — правильно розставити пріоритети, і тоді, Ваше світле європейське майбутнє не змусить себе чекати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини