Університет імені Адама Міцкевича в Познані. Програми навчання та річна плата

10838
Facebook Twitter
Університет імені Адама Міцкевича в Познані. Програми навчання та річна плата

Сьогодні, під приціл наших фахівців потрапив Університет імені Адама Міцкевича, який є державною структурою, розташованою в Познані та налічує майже сто років історії.

Сьогодні, в Республіці Польща можна знайти університети, що відповідають будь-яким запитам, причому в абсолютно різних містах. Розглядаючи локацію навчання з практичного боку та позиції перспективності, варто підкреслити, що найбільш вигідно іноземним абітурієнтам, у тому числі й українцям, вступати до міст на Заході країни або до столиці. Таким чином, максимум від навчання можна отримати, вважаючи за краще структуру вищої освіти у Вроцлаві, Варшаві чи Познані. Кожен з перерахованих куточків Польщі є стратегічно важливим місцем, динамічно розвивається та має престижні університети. Сьогодні, під приціл наших фахівців потрапив Університет імені Адама Міцкевича, який є державною структурою, розташованою в Познані та налічує майже сто років історії. Розглянемо його більш детально, досліджуючи спеціальності та річну плату, а також пройдемося альтернативними ВНЗ для отримання аналогічних професій.

Програми навчання та вартість навчального року в Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu (UAM)

Хоча у тому вигляді, в якому дану структуру вищої освіти бачать зараз, вона існує вже протягом 99 років, у дійсності UAM має понад чотириста років досвіду надання послуг навчання. Це важливий фактор, але не вирішальний, до того ж, за свою історію він динамічно розвивався, нарощуючи свій потенціал.

На сьогодні, ВНЗ може похвалитися наявністю широкого викладацького складу — близько 3 тисяч академічних вчителів. Серед студентів, яких тут не менш ніж 47 тисяч, є представники різних країн, що робить її однією з найбільш інтернаціональних навчальних структур Польщі.

Маючи у своєму розпорядженні 15 факультетів, ВНЗ дає можливість вибрати програми навчання у напрямку соціальних, гуманітарних та природничих наук, також існують спеціальності, які передбачають направлення науки, що знаходиться у безпосередньому зв'язку з мистецтвом.

Що відрізняє його від інших перспективних польських освітніх структур, так це можливість навчання на бакалавраті не тільки польською та англійською мовами, а й німецькою. Також, крім звичних мов програм магістратури, є шанс на досягнення другого ступеня данською мовою. Середня річна плата становить 2500 євро за рік. На факультеті освітніх наук вартість становить 4000 євро.

Де отримати аналогічні спеціальності?

Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що якщо Вас цікавить здобуття вищої освіти саме у Познані, то подібні спеціальності з більш доступною платою можна отримати в:

1. Університеті банківської справи, де середня вартість становить 1100 євро за навчальний рік;

2. Університеті гуманітарних наук та психології.

Дуже часто у абітурієнтів немає ґрунтовних причин на прив'язку до конкретного міста, тому, їм краще віддати перевагу університетам Вроцлава або Варшави, адже навчання в цих польських містах відкриває найбільшу кількість можливостей. Набагато простіше знайти місце стажування або працевлаштування у місті, яке є центром логістики, підприємництва, бізнесу, інвестицій, науки, культури та мистецтва, а зазначені локації саме такі.

Тому, не маючи вагомих фактів для переваги Познані, задумайтеся про отримання якісного європейського диплома у перспективних польських куточках.

Підсумовуючи, варто зауважити, що UAM — старовинний польський ВНЗ, який виробив власний стиль та дотримується його, надаючи якісне навчання. Проте він перспективніший для резидентів країни, ніж для іноземців. Останнім краще віддати перевагу приватним структурам освіти, оскільки вони обходяться дешевше, не поступаються у питаннях якості та відкривають шлях на глобальний ринок праці.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини