Студентський будівельний конкурс "КОКОС" 2020 року — правила та курс

7408
Facebook Twitter
Студентський будівельний конкурс "КОКОС" 2020 року — правила та курс

KOKOS — це проєкт, організований Незалежною студентською асоціацією вшосте, але вперше він буде проходити у столиці Польщі — у Варшаві. Проєкт адресований студентам кращих технічних освітніх установ країни.

Винаходи польських студентів стають все більш широко відомими у країні та за межами Батьківщини. Щорічно у багатьох академічних центрах Республіки Польща проводяться різнопланові заходи, що сприяють професійному та особистісному розвитку учнів (випускників та молодих фахівців) локальних університетів. Давайте уважніше подивимося на ініціативу студентського будівельного конкурсу. KOKOS — це проєкт, організований Незалежною студентською асоціацією вшосте, але вперше він буде проходити у столиці Польщі — у Варшаві. Проєкт адресований студентам кращих технічних освітніх установ країни та відповідних факультетів у широкопрофільних структурах, котрі готують висококласних фахівців.

Актуальна інформація про ініціативу

Конкурс студентського будівництва є престижним заходом, в котрий раз PKP SA стане партнером, а протегувати будуть: Національний центр досліджень та розробок, маршал Мазовецького воєводства та Фонд молодої науки.

Мета проєкту — відібрати та нагородити найталановитіших молодих дизайнерів, надати їм істотну підтримку шляхом проведення супутніх заходів — сертифікованих тренінгів та семінарів в області мистецтва самопрезентації, навичок софт та бізнес-стратегій. Крім того, конкурс сприяє комерціалізації проєктів молодих студентів будівельного мистецтва.

Чого очікувати у ході змагання?

Першим етапом конкурсу є онлайн-заявки від кандидатів, у тому числі технічна документація проєкту та коротке відео, які будуть прийматися до березня 2020 року. Вони будуть розділені на кілька різних категорій, що дозволить направляти конкурс на ширшу цільову групу, а також дозволить розробляти рішення, пов'язані з транспортом, екологією або біомедичною промисловістю. Фіналісти будуть обрані з-поміж учасників.

Наступним етапом Конкурсу є захист проєктів перед Комітетом Конкурсу, що складається з представників світу науки, бізнесу та технологій. Переможці будуть оголошені під час фінального гала-концерту, який буде супроводжуватися студентською будівельною виставкою. Фінальний концерт запланований на травень 2020 року, точні дати будуть відомі після проходження першого етапу.

Національний координатор проєкту, Кінга Хелик (Kinga Helik) підкреслює, що студентський будівельний конкурс — це привабливий захід для молодих дизайнерів. Він дозволяє зіставити ідеї учнів польських освітніх установ з вимогливим світом бізнесу. Під час останньої редакції конкурсу, особливу увагу буде приділено ідеї B+R та комерціалізації інновацій. Крім того, організатори пропонують своїм партнерам реальний вплив на форму конкурсів та контакти з авторами найінноваційніших рішень. Вони твердо переконані, що проєкт, котрий реалізовується, виконує роль інтеграції академічного та бізнес-середовища.

Детальну інформацію про конкурс студентських будівельних робіт можна знайти на веб-сайті: http://www.kokos.nzs.org.pl/ та у соціальних мережах: фан-сторінки kokos.nzs та Instagram: kokos.nzs.

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY поспішають підкреслити, що брати участь можуть не тільки студенти технічних закладів освіти, а й учні, які обрали відповідний факультет в одному з обраних бізнес-університетів, наприклад, в Академії фінансів та бізнесу Вістула або Західнопоморському університеті бізнесу у Щецині.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини