Спеціальність "Туризм та готельний бізнес". Вибираємо польський університет

10330
Facebook Twitter
Спеціальність "Туризм та готельний бізнес". Вибираємо польський університет

Інформація, викладена в цій статті, зацікавить всіх абітурієнтів, оскільки, ми розповімо, в який польський університет краще вступити, для вивчення туризму.

Позитивні, активні, комунікабельні молоді люди, які люблять подорожувати, спілкуватися з представниками різних культур та національностей, найчастіше, вважають за краще спеціальності з факультету «Туризм». Для навчання в напрямку туризму та ресторанного бізнесу, багато іноземців обирають установи вищої освіти Республіки Польща. Рейтинг даної спеціальності вище середнього та становить 65%, причому, вона є багатопрофільною областю вивчення, що додає їй перспективності. Більшість вищих навчальних закладів Польщі бізнес-напрямку дають можливість опанувати професію, пов'язану з туризмом та готельним бізнесом, причому, можна вибрати як приватний, так і державний ВНЗ. Інформація, викладена в цій статті, зацікавить всіх абітурієнтів, які знаходяться на стадії вибору професії або планують отримати другий науково-кваліфікаційний ступінь, оскільки, ми розповімо, в який польський університет краще вступити, для вивчення туризму.

Особливості даного напрямку та критерії вибору ВНЗ

Вибираючи цей напрямок для вивчення, варто розраховувати на те, що оновлювати свої знання та знаходитись у постійному навчанні потрібно буде й після отримання диплома. Також, абітурієнтам варто розраховувати на часті відрядження, спілкування з людьми різного характеру, вирішення конфліктних ситуацій та усунення його наслідків. Від абітурієнтів вимагається уважність до вивчення профільних предметів, схильність до швидкого освоєння нових мов та більш гуманітарний, творчий склад розуму. Польські університети готують фахівців з туризму та готельного бізнесу таким чином, щоб вони були дійсно професіоналами своєї справи та могли скласти конкуренцію на міжнародному ринку праці. Експерти цієї галузі, крім прямих професійних навичок, часто використовують інструменти маркетингу, менеджменту, психології, етики та бізнесу.

Який вибрати університет, щоб отримати максимум перспектив?

Варто пам'ятати, що, не докладаючи належних зусиль, перспективи не відкриються, тому, варто старанно вчитися, брати участі в міжнародних програмах обміну, та всіляко розвиватися не тільки як майбутній професіонал, але і як особистість. Також, для українців та інших іноземних студентів, більш доцільно вибирати приватні університети, оскільки це: доступніше, не втрачаючи в якості; відкриває реальну можливість працевлаштування в іноземну компанію. Для вивчення даного напрямку, фахівці UP-STUDY рекомендують придивитися до наступних ВНЗ:

1. Вроцлавський Університет Бізнесу — €1100.

2. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула у Варшаві. Вартість бакалаврату польською мовою обійдеться в €1300, англійською — €2500.

3. Університет Банківської Справи у Вроцлаві. Бакалаврат польською мовою обійдеться в 1036 євро.

4. Академія Громадських Наук у Варшаві. Вартість року навчання польською мовою становить 1119 євро.

Вибираючи польські університети, студенти інвестують в своє майбутнє, адже з європейським дипломом такої якості, на якому відбувається навчання в зазначених вищих навчальних закладах, відкриваються величезні перспективи. Отримуючи багато фундаментальних знань в базових дисциплінах, студенти отримують практичні навички, під час оплачуваних стажувань, практик та міжнародних обмінів студентами.Підбиваючи підсумки, потрібно особливо підкреслити, що фахівці з туризму та ресторанної справи мають дуже широкий спектр діяльності, тому, після закінчення навчання, не виникне проблем з працевлаштуванням. Багато випускників з європейським дипломом, отриманим в Польщі, відправляються в найближчі європейські країни з метою працевлаштування та облаштування побуту. Дана спеціальність дозволяє багато подорожувати, пізнавати світ, водночас, розвиватися як особистість та як професіонал.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини