Спеціальність “Міжнародні економічні відносини”. В який університет Польщі вступити?

11102
Facebook Twitter
Спеціальність “Міжнародні економічні відносини”. В який університет Польщі вступити?

Стаття буде актуальна для всіх студентів, які бажають отримати спеціальність МЕВ, оскільки, ми розглянемо, в якому університеті краще нею оволодіти, та скільки коштує навчання.

Українські абітурієнти прагнуть вступати в установи вищої освіти Республіки Польща з багатьох причин: по-перше, більшість бажають отримати диплом та залишитися для облаштування побуту в державі з більш високим рівнем життя. По-друге, ідеальне співвідношення ціни/якості багатьох університетів, які, при зіставленні з вітчизняними ВНЗ, в значно виграшному положенні, приваблюють українців щорічно, з тенденцією до підвищення. В основному, іноземці вибирають бізнес-університети, економічні та медичні навчальні структури. Це обґрунтовується великим попитом на фахівців таких профілів. Одним з рейтингових напрямків є міжнародні економічні відносини (МЕВ). Стаття буде актуальна для всіх студентів, які бажають отримати спеціальність МЕВ, оскільки, ми розглянемо, в якому університеті краще нею оволодіти, та скільки коштує навчання.

Польський університет зі спеціальністю МЕВ

У Польщі багато хороших освітніх установ, які здатні надати якісний європейський диплом з помірною платою за навчальний рік. База ВНЗ настільки велика, що, з усіх європейських країн, з нею може зрівнятися тільки французька база, але польська виграє в підході за багатьма показниками. Цікаво, що третина всіх установ РП мають факультет та спеціальність міжнародні відносини, але спеціальність міжнародні економічні відносини є лише в Академії Фінансів та Бізнесу Вістула у Варшаві (Akademia Finansów i Biznesu Vistula). Але, це не недолік, а величезна перевага, адже дана академія має дуже високі рейтинги, рівень викладання, лояльні ціни та індивідуальний підхід до студентів. Розглянемо цінову політику на різні науково-кваліфікаційні рівні за даною спеціальністю в Академії Вістула:

  • бакалаврат польською мовою — €1450, англійською — €2500;
  • магістратура польською обійдеться у €2500 на факультеті економіки, та €3250 на факультеті міжнародних відносин.

Дійсно, в цій навчальній структурі зазначену спеціальність можна освоїти на двох факультетах: економіки та міжнародних відносин, навчатися як польською, так і англійською. Перед випускниками відкриваються великі перспективи, оскільки, за статистикою ВНЗ, 9 з 10 випускників працевлаштовуються в перші декілька місяців. Фахівці напрямку МЕВ затребувані на міжнародному ринку праці, тим більше, з такими знаннями, які здатна дати академія.

Особливості спеціальності та ймовірні посади

Напрямок має високий рейтинг, не менш як 85%. Фахівці цього профілю займаються прогнозуванням економічних процесів на міжнародній арені. Вони займаються організацією, проведенням ділових зустрічей, переговорів в світовому масштабі, маючи на меті розвиток економічних взаємин. Студенти спеціальності МЕВ, під час навчання, отримують знання, які можуть застосувати при сприянні з Консульствами та Посольствами, міністерствами, структурними підрозділами різних державних структур, міжнародними організаціями. Після отримання європейського диплома, в основному, випускники займають посаду: дипломатичного представника, перекладача, радника, фахівця з проблем, що виникли в міжнародних відносинах, консультанта з міжнародної економіки та суміжних напрямків.

Отже, експерти UP-STUDY підкреслюють, що бажаючи стати фахівцем з МЕВ, варто віддати перевагу варшавській Академії Фінансів та Бізнесу Вістула. Ідеальне співвідношення між ціною та якістю, великий викладацький склад та велика матеріально-технічна база — допоможуть стати професіоналом в будь-якій сфері, в тому числі й тій, котру ми розглянули. Високий рейтинг спеціальності та працевлаштування випускників академії — сприяють побудові успішної кар'єри в міжнародному середовищі.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини