Акція "Вступай з другом". Отримуйте знижку 50% на Програму

8703
Facebook Twitter
Акція "Вступай з другом". Отримуйте знижку 50% на Програму

До 10-річчя UP-STUDY черговий сюрприз для абітурієнтів 2016: "Вступай з другом" та отримай Пакет "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" за півціни. Кожен із двох друзів, повинен буде заплатити лише половину вартості послуг Програми UP-STUDY.

УВАГА! до 10-річчя UP-STUDY, черговий сюрприз для абітурієнтів 2016: "Вступай з другом" та отримай ціну Програми "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" одну на двох. Кожен із двох друзів, які вступають разом, повинен буде заплатити лише половину вартості послуг Програми UP-STUDY. Акція закінчилася.

Умови участі у акції "Вступай з другом"

У період з 15.12.15 до 15.01.16 подайте документи на вступ зі своїм другом/подругою у одному із UP-представництв в Україні та отримайте вступний пакет послуг "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" за півціни.

У акції можуть брати участь абітурієнти:— Віком від 16 до 22 років— Абітурієнти, які вступають у один або різні ВНЗ— Абітурієнти, які вступають у одне або різні міста Польщі— Абітурієнти, які вступають на однакові або різні освітні рівні

Умови участі у акції "Вступай з другом":— Одночасна подача документів обох друзів— Подача документів у одному UP-представництві UP-STUDY— Друзі мають право подаватися у різні університети

УВАГА! Під час запису на подачу документів, Вам потрібно попередити представників Програми, що Ви бажаєте вступати за акцією "Вступай з другом". На подачу документів Вам потрібно з'явитися разом. Тобто, подача документів повинна відбуватися одночасно в одному і тому ж UP-представництві в Україні. Зверніть увагу, що неповнолітні абітурієнти (до 18-ти років) вступають за присутності одного або обох батьків.

Після подачі документів та підписання договору, кожен друг отримує рахунок на оплату послуг компанії UP-STUDY із 50% знижкою (а саме 4950 грн). Оплата здійснюється у гривнях у будь-якому банку України.

Програма UP-STUDY не забороняє Вам шукати компаньйонів, які також планують вступати до Польщі у 2016 році (винятком є вже зареєстровані учасники UP-STUDY) у наших соціальних мережах, а саме у Контакті.

Умови участі у акції "Вступай з другом"

Пакет "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО" дозволяє Вам гарантовано вступити у обраний університет до Польщі (із перереліку університетів Польщі на сайті) та отримати реєстрацію у Програмі "UP-SUPPORT" на території Польщі. Ця програма включає: юридичну, інформаційну підтримку студентів та батьків, безкоштовний пошук житла, відкриття рахунку у банку, відкриття проїзного квитка, контроль порядку у помешканні, інформаційну допомогу у виготовленні "Карти тимчасового перебування", допомогу у поселенні батьків під час візиту до дитини.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Реєстрація у Програмі "UP-SUPPORT" у Польщі для студентів, які не є учасниками UP-STUDY коштує 500 євро.

Заповнити реєстраційну вступну анкету (Розпочати вступ) →Дізнатися більше про вступ до Польщі за Програмою UP-STUDY →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини