Sopot Jazz Festival 2018 стрімко наближається. Ознайомтеся з програмою

5878
Facebook Twitter
Sopot Jazz Festival 2018 стрімко наближається. Ознайомтеся з програмою

4-6 жовтня пройде Сопотський джазовий фестиваль 2018 року. Нам вже відомий повний список виконавців, які будуть брати участь у події поточного року. Подивіться, які артисти виступатимуть зі своїми кращими композиціями!

4-6 жовтня пройде Сопотський джазовий фестиваль 2018 року. Нам вже відомий повний список виконавців, які будуть брати участь у події поточного року. Подивіться, які артисти виступатимуть зі своїми кращими композиціями!

Художній керівник, Грег Осбі, наприкінці торішнього фестивалю оголосив, що лейтмотивом наступного видання стане «прогрес, терпимість та відкритість до нових напрямків». «Я шукаю людей, які не бояться ризику, експериментів, випробувань та помилок, вони приносять надію, тому що це єдиний спосіб вийти на наступний рівень». — сказав Грег Осбі у бесіді для jazzPRESS.

У Сопотському джазовому фестивалі 2018 року, вісім проектів, сім з яких були створені за спеціальним запитом фестивалю. Також, виступлять музиканти з 14 країн світу.

4 жовтня, у Театрі Вітрзезе (Teatru Wybrzeże) у Сопоті, пройде концерт міжнародного ансамблю Mn'Jam Experiment, який вперше виступить у Польщі, та саме він почне у цьому році Сопотський джазовий фестиваль. Це буде мультимедійний музичний захід за участю візуальних ефектів та мистецтв, поєднання яких знаменує новий напрямок в імпровізації.

У той же вечір, у відвідувачів буде можливість почути Федеріка Мічісанді, басиста та композитора з Риму, який є одним з найцікавіших талантів нового покоління. На фестивалі Сопота, до свого тріо (Simone Maggio — фортепіано, Gianluca Vigliar — саксофон) запросив спеціального гостя — трубача Франческо Стрічко.

5 жовтня, подія переїде до легендарного Гранд-готелю. Концерт квартету Марти Вайдзик, альт та сопрано-саксофоніст, композитор наймолодшого покоління (2001), почне другий день фестивалю. Артистка, безсумнівно, потішить публіку унікальним талантом та власними композиціями. У її групі виступатимуть відомі музиканти: Богуслав Качмар — фортепіано, Каміла Драбек — контрабас та Адам Вайдзік — ударні.

Наступним концертом цього вечора буде два абсолютно різних вокальних стилі Аліни Ростоцької та Куба Бадача у польсько-російському проекті — CONNECTED. Вокалісти зачарують аудиторію різними інтерпретаціями та варіаціями музичних історій. У складі групи виступлять один з провідних європейських піаністів — Домінік Бані, басист з Москви — Дар'я Чернакова та барабанщик — Гжегож Палка.

Вечір завершиться концертом BROTHER to BROTHER, в якому два брата з Польщі (Bartłomiej Oleś[&]Marcin Oleś) приєднаються до двох братів з Куби (Хорхе Вістель та Майкель Вістель). Вони та їх запрошений піаніст — Луїс Гуерра з Куби представлять незвичайну спільну дію, яка є відмінним прикладом того, як джаз ефективно заповнює мовні та культурні прогалини.

В останній день фестивалю, 6 жовтня, який пройде у готелі «Сопот Гранд», спочатку буде представлений Джордж Брейт. Американський саксофоніст Джордж Брейт, безсумнівно, є новатором та недооціненою легендою. Його виступ у Сопоті — польський дебют цього знаменитого гостя нью-йоркських та міжнародних сцен.

Під час події, ще у ній будуть представлені видатні польські музиканти: Йоахім Менсель (фортепіано), Адам Ковалевський (дворучний бас) та Казимеж Йонкіш (ударні).

Після вечірніх концертів, перший день — у камерному залі театру у Сопоті, а у наступні дні — у Sofitel Grand, готель запрошує всіх учасників на джем-сесії у четвер та суботу у клубі Botо, а у п'ятницю — у клубі Atelier.

У рамках джазового фестивалю у Сопоті, також будуть представлені джазові майстер-класи — 4 жовтня, з піаністом Талом Кохеном в Академії музики у Гданську, та 5 жовтня з саксофоністом Тінеке Постма у Boto театрі.

Фестиваль:

Дата: 4-6 жовтня 2018 року

Місце: Сопот (у різних місцях)

Квитки:

1-й день — 80 злотих

2-й день — 100 злотих

3-й день — 90 злотих

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини