Що подивитися у Копенгагені за 2 дні?

5596
Facebook Twitter
Що подивитися у Копенгагені за 2 дні?

У даній статті ми розповімо, яким примітним місцям варто приділити особливу увагу, прилетівши до Копенгагена на короткий термін.

Під час придбання кваліфікації в одному з університетів Республіки Польща, студенти прагнуть максимально урізноманітнити свій вільний час тому на вихідні, вони дуже часто планують подорожі до незвіданих раніше країн. Об'їхавши/облетівши всі найближчі держави з їх столицями та іншими цікавими містами, все частіше дорога приводить їх до далеких країн. Не дивно, що одним з пунктів призначення стане столиця Данії — Копенгаген, адже тут є, що подивитися, та чому здивуватися. Звичайно, таку подорож навряд чи можна назвати бюджетною, оскільки, попри вибір транспорту, дорога влетить у копієчку. Проте це рідко когось зупиняє, тому у даній статті ми розповімо, яким примітним місцям варто приділити особливу увагу, прилетівши до Копенгагена на короткий термін, а також поділимося інформацією щодо того, у скільки обійдеться дорога різними видами транспорту.

Копенгаген — столиця, в якій традиції йдуть рука об руку з новаторськими рішеннями

Закохатися у датську столицю можна один раз та надовго, але потрібно продумати маршрут, щоб побачити місто у всій його красі. Фахівці UP-STUDY рекомендують при першому відвідуванні на короткий час приділити увагу наступним принадам Копенгагена:

1. Амалієнборг. До наших часів палац виконує свою пряму функцію, бувши резиденцією монаршої родини. Має кілька особняків, які з'єднуються єдиною площею. Окрім краси самої будови, туристів зацікавить процес зміни варти, що проходить на площі.

2. Міська Ратуша. З цієї будівлі відкривається чарівний вид на місто, тому подолати триста сходів, що ведуть до самого верху, варто кожному мандрівникові.

3. Христианія. Фактично держава всередині держави, це місце є унікальним у своєму роді, чим приваблює туристів, охочих насолодитися атмосферою свободи та неповторністю колориту, який може бути притаманний тільки світу хіпі-культури.

4. Музей Андерсена. Не можна обійти це казкове місце, навіть якщо до Копенгагена Ви приїхали на пару хвилин. Музей пронизаний чарами, казковою атмосферою, яка припаде до душі, як дітям, так і дорослим. З'явиться можливість познайомитися з самим автором у 3D-анімаційній галереї, розглянути веселі карикатури, а також відвідати відеоінсталяції, створені за сюжетами найвідоміших казок.

5. Парк Тіволі. Прекрасний у будь-яку пору року та час доби, все ж його краще відвідати під вечір, щоб мати можливість отримати насолоду, крім усього іншого, від прекрасної ілюмінації.

Варіанти транспорту для студентів польських університетів, які запланували вікенд у Копенгагені

Звичайно, дорога літаком буде найменш тривалою, а вартість квитка залежить від обраної компанії, місяця подорожі та наявності багажу, але, студентам університетів Польщі, а також іншим громадянам, які запланували відвідати Копенгаген, варто розраховувати на суму 50-212 євро, з урахуванням вартості проїзду до та з аеропорту. Що стосується поїздки залізничним транспортом, вона буде тривалою за часом, не менш ніж 14 годин, тому для вікенду не найкращий варіант. Проте якщо розглядати подорож потягом, тоді дорога обійдеться у 133-198 євро. Середня вартість квитка на автобус становить 80 євро, а дорога відніме більш ніж 17 годин.

Отже, для того, щоб польським студентам подивитися принади Копенгагена, краще вибрати канікули, оскільки дорога відніме досить багато часу.

Попри пору року, у данській столиці завжди знайдеться, що подивитися. Правильно складений маршрут допоможе оглянути саме ті місця, які залишаться у пам'яті на довгий час.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини