Що дає навчання в Європі? Де працевлаштуватися дипломованому фахівцю?

7516
Facebook Twitter
Що дає навчання в Європі? Де працевлаштуватися дипломованому фахівцю?

Дана стаття стане у пригоді абсолютно всім абітурієнтам та студентам, оскільки ми розповімо, що здатне дати навчання в Європі, а також розглянемо варіанти працевлаштування дипломованих фахівців польських університетів.


На сьогодні, кожну свідому молоду людину, яка якраз придивляється до країни та університету для отримання професії, хвилює питання, котре стосується того, що його/її чекає після закінчення навчання. Це і не дивно, крім того, що дуже стрімко змінюється життя навколо, також мінливі тенденції глобального ринку праці, вимоги до професіоналів та затребуваність спеціальностей. Фахівці, які ще вчора мали величезний попит, сьогодні, наввипередки поспішають отримати суміжну професію, щоб йти у ногу з часом. Більш того, варто пам'ятати, що конкуренція починається не після отримання диплома, а вже з того моменту, коли Ви вибираєте ВНЗ. Не маючи практичного досвіду, роботодавці будуть дивитися на локацію навчання кандидата. Дана стаття стане у пригоді абсолютно всім абітурієнтам та студентам, оскільки ми розповімо, що здатне дати навчання в Європі, а також розглянемо варіанти працевлаштування дипломованих фахівців польських університетів.

На що можна розраховувати, навчаючись в Європі?

Абітурієнтам усього світу варто запам'ятати, тільки вступ до перспективної установи вищої освіти, якою би престижною вона не було, не дасть жодного результату. Отримання вищої освіти, попри науково-кваліфікаційний ступінь вимагає кропіткої роботи над отриманим матеріалом, самоосвіти та дисципліни, бажання розвиватися поза стін університету, а також прагнення та роботи над отриманням практичних навичок. На відміну від вітчизняних навчальних закладів, майже у всіх європейських ВНЗ створені всі умови для якісного навчання:

— сильні матеріально-технічні бази;

— кваліфікований викладацький склад

— наявність позакласних груп за інтересами, наукових гуртків та інших спільнот, для наукового, дослідницького або всебічного розвитку;

— передові методики викладання, які розроблені відповідно до тенденцій ринку праці;

— оплачувані стажування та практики;

— можливість поєднувати навчання на стаціонарі з підробітком;

— шанс на навчання впродовж декількох місяців або навіть до року на території інших країн, беручи участь у програмах міжнародного обміну.

Де можна працевлаштуватися з польським дипломом?

Уже  порівняно давно українські абітурієнти вибирають для здобуття вищої освіти університети Республіки Польща. У польського диплома, як і у будь-якого іншого європейського, є маса переваг, серед яких:

працевлаштування у Польщі та будь-який інший індустріально розвинутій країні;

— можливість отримання наступних ступенів у будь-якій державі світу без підтвердження попередньої кваліфікації;

— шанс на відкриття власного бізнесу за будь-якою локацією;

— отримання міжнародного досвіду ведення справ;

— можливість приєднатися до будь-якого наукового або дослідницького товариства;

— легальне проживання на території однієї з європейських держав з можливістю отримання документів на довгострокове перебування;

— розвиток свого потенціалу в європейському суспільстві.

Фахівці UP-STUDY рекомендують вибирати польські університети для отримання якісного європейського диплома, оскільки вони пропонують високий рівень викладання зі справедливою платою за навчальний рік.

Отже, сьогодні, коли в Україні тільки розпочався процес поліпшення вищої освіти, більш доцільно вибирати навчання в Європі. Найбільш доступним варіантом, який не поступається у питаннях якості є навчання у ВНЗ Польщі. Після навчання в РП, дипломовані фахівці мають можливість працевлаштуватися за місцем навчання, далеко за межами країни або відкрити власний бізнес. Головне, що отримані знання дозволять реалізуватися не тільки як професіонал, але і як особистість.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини