Повітряні дослідження у Польщі. Чому їх варто вивчати?

1796
Facebook Twitter
Повітряні дослідження у Польщі. Чому їх варто вивчати?

У цій статті ми розповімо що таке дослідження, пов'язані з авіацією та які з них доступні в університетах Республіки Польща, адже ВНЗ саме цієї держави мають популярність серед українців та інших іноземців.

Авіаційна галузь є частиною напрямку, який росте дуже швидкими темпами. Конструктори різних світових компаній постійно виробляють нові літаки, що збільшує потребу у пілотах, співробітниках аеропортів та людях, які керують повітряним транспортом. Є заклади вищої освіти, які пропонують освіту у цій галузі. Подивіться, що таке дослідження, пов'язані з авіацією та які з них доступні в університетах Республіки Польща, адже ВНЗ саме цієї держави мають популярність серед українців та інших іноземців.

Напрями досліджень, які можна знайти у польських установах освіти

У Польщі успішно функціонує близько п'ятисот університетів різної спрямованості та форми власності. Тут локальні та міжнародні студенти мають можливість знайти спеціальність до душі, від маркетингу та комунікацій, до архітектури, від бізнесу та інформатики, до досліджень, пов'язаних з галуззю повітряного транспорту. Найпопулярніші напрямки повітряних досліджень — «Авіація та космонавтика». Вони доступні, серед іншого, у Варшавському технологічному університеті (Politechnice Warszawskiej), Жешувському технологічному університеті (Politechnice Rzeszowskiej), Школі авіаційних послуг у Бидгощі (Wyższej Szkole Służb Lotniczych w Bydgoszczy) та Військово-технічній академії ім. Ярослава Домбровського у Варшаві (Wojskowej Akademii Technicznej im. Jarosława Dąbrowskiego w Warszawie).Повітряні вищі школи у Польщі пропонують різні навчальні програми.

Після їх завершення, випускники можуть працевлаштуватися на виробничих підприємствах авіатранспортної галузі, наземних служб та цивільної авіації. Щоб пройти без проблем на будь-який з напрямків, пов'язаних з авіацією, абітурієнтам, попри країну походження, необхідно скласти іспити з математики, фізики та англійської мови.

Університети, пов'язані з напрямком авіації, за межами Польщі

У поляків, як і інших громадян, завжди є можливість відправитися на навчання, пов'язане з авіацією за межі Польщі. За кордоном можна знайти престижні навчальні заклади, які дозволять отримати кращу освіту у цій галузі. Популярним місцем призначення є Великобританія, де Бакінгемширський університет може надати ліцензію пілота літака у комерційних цілях. Інші варіанти включають розробку аерокосмічної промисловості в Університеті Південного Уельсу та спеціальності у Лондонському університеті Метрополітен. Врахуйте, університети інших країн Європи природно здатні запропонувати гідний рівень навчання на цьому напрямку, але варто розуміти, що і плата у них буде у багато разів вище, ніж у Польщі, тому подібно ґрунтовно замислитися, зважаючись на такий крок.

Чому варто вивчати спеціальності, пов'язані з авіацією?

Авіакомпанія — це сфера, в якій є шанс розраховувати на високі заробітки, особливо на позиції пілота літака. Вивчення суміжної галузі дає знання про нові технології, конструкції обладнання та експлуатації програмного забезпечення. Багато університетів надають симуляції, які допомагають отримати практичні навички.

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY також підкреслюють, що у разі, якщо Вас не цікавить авіація, але є бажання отримати одну зі спеціальностей, що приносять у майбутньому високий дохід, наприклад, пов'язану з ІТ-сектором або архітектурою, варто придивитися до перспективних польським ВНЗ, таких як Академія Вістула або Університет Бізнесу у Вроцлаві.

Отже, спеціальності, пов'язані з авіацією, в основному, добре оплачуються та їх можна придбати у Польщі. Вони привертають абітурієнтів, які мають аналітичний склад розуму та пристрасть до повітряного транспорту, а також вміють аналізувати великі обсяги інформації. Проте, не маючи бажання вчитися у напрямку авіації, завжди можна вибрати одну зі спеціальностей ІТ або бізнесу в обраних приватних польських університетах.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини